fbpx

Icon Scrie un comentariu

Cornel MiscaTurdeanul Cornel Mişca are o ambiţie de fier şi atunci când îşi pune ceva în cap, nimic nu-l poate opri să-şi îndeplinească ambiţia. Aşa că, participarea sa la semimaratonul de lşa Basel (Elveţia), care a avut loc în 11 septembrie, s-a transformat într-o nouă demonstraţie că dacă vrei ceva cu adevărat, atunci poţi!

Iar acest "Forest Gump de Turda" a reuşit să termine cursa de 21 de kilometri, chiar dacă a alergat mai mult într-un picior, fiind operat la genunchiul piciorului drept. Din acest motiv, publicul l-a "adoptat" rapid şi chiar l-a ajutat cu îndemnuri să termine cursa. Chiar şi fotografii au fost cu obiectivele aparatelor foto asupra sa, încercând să imortalize acest "munte de ambiţie", ascuns într-un trup firav. Iar bucuria atletului amator turdean a fost fără margini în momentul în care a trecut linia de sosire.

Cum aceasta nu este prima sa ispravă de acest gen, în acest an mai alergând într-o cursă similară, tot peste hotare, e sigur că el nu se va opri aici. Şi chiar o spune fără nici o rezervă: următoarea competiţie va avea loc la Cluj napoca, unde va participa la un cros.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator