fbpx

Icon Scrie un comentariu

FacebookÎn urma supravegherii din partea Serviciului de monitorizare a paginilor de Facebook din România, s-a stabilit că pe raza municipiilor Turda şi Campia Turzii există 11.320 de utilizatori ai serviciului Facebook. Este vorba de utilizatori care şi-au setat în profil oraşul, pentru că dintre toţi utilizatorii Facebook din România, un procent de 91,74% şi-au setat oraşul.

Comparativ, în Turda sunt înregistraţi 8.960 de utilizatori Facebook, în timp ce la Câmpia Turzii există 2.360 de utilizatori înregistraţi. Comparativ, se observă o rată de penetrare mai mare în Turda, faţă de Câmpia Turzii. În timp ce la Turda există o rată de penetrare de circa 1 utilizator Facebook la 6-7 locuitori (circa 15%), în Câmpia Turzii rata este de doar 1 utilizator la 12-13 locuitori (circa 8%). De altfel, Turda este pe locul 2 în judeţ, în ceea ce priveşte numărul de utilizatori Facebook, devansând Dejul (7.660 utilizatori) şi Gherla (3.640 utilizatori). Pe locul 1 este Cluj Napoca, cu 160.420 utilizatori.

Febra reţelelor de socializare a luat amploare şi la noi în urmă cu puţin timp prin „Hi5” însă a crescut considerabil odată cu „Facebook”. Astăzi, în rândul generaţiei tinere a devenit un adevărat trend, deţinerea unui cont de Facebook şi în mod constant, actualizarea lui. Fie pentru a ţine legătura cu prietenii, pentru a se menţine în permanenţă informaţi, sau doar de dragul de a ţine pasul cu tehnologia, utilizatorii aceastei cunoscute reţele web, care a depăşit orice record în materie de membrii, au devenit în scurt timp dependenţi şi se abţin cu greu de la logarea zilnică la profilului pe care îl deţin. Conform datelor oficiale, în România există 3.646.500 de utilizatori Facebook, fiind o penetrare de 16,99% la nivelul întregii populaţii şi de 49,97% la nivelul celor care accesează internetul.

Acelaşi site (facebrands.ro) care se ocupă cu monitorizarea paginilor şi a membrilor Facebook, ne oferă şi un top al ziarelor electronice locale, în care TurdaNews ocupă poziţia a 40-a la nivel naţional dintr-un clasament cu 173  de astfel de publicaţii. La nivel strict local, ne mândrim cu prima poziţie şi cu peste 1.300 de fani care ne citesc constant articolele. Dacă vrei să devii fan al paginii TurdaNews de pe Facebook, fiind astfel informat în timp real cu tot ceea ce se publică pe site, dă click AICI.

Aşadar putem spune că ne îndreptăm cu paşi repezi spre o lume dominată de Internet, unde informaţia circulă cu o viteză de neimaginat, o lume căreia îi vor supravieţui doar cei ce se simt în măsură să ţină ritmul!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator