fbpx

Icon Scrie un comentariu
Cornel MiscaCând îl vezi, micuţ şi firav, nici nu-ţi imaginezi că în acest om poate exista un adevărat munte de ambiţie. Pentru că numai aşa se poate explica faptul că, la cei 52 de ani ai săi, cu o operaţie la genunchi care a necesitat introducerea unei proteze şi fără a avea venituri care să-i permită excetrităţi, Cornel Mişca continuă să-i uimească pe cei din jurul său.

Micuţul turdean a participat recent la maratonul de la Zurich (Elveţia), competiţie desfăşurată în 19 aprilie. Şi nu numai că a participat, ci a reuşit să încheie cursa de 42,195 km, după circa 6 ore şi jumătate! Motiv pentru care a primit o medalie de participare din partea organizatorilor, impresionaţi de ambiţia turdeanului de a încheia cursa, chiar dacă are probleme cu genunchiul şi chiar dacă a fost nevoit să parcurgă o parte din traseu "la pas", încurajat de ceilalţi competitori, care i-au fost alături în tentativa sa de a încheia cursa cu succes.

"Aşa traseu de maraton n-ammai întâlnit, de când fac eu sport. A fost foarte frumos", a spus Mişca, cel care a purtat numărul de concurs 3365.

Ambiţia sa de a încheia cu succes maratonul de la Zurich a fost sprijinită şi de societăţile Transilvania Impact şi I&C Transilvania Construcţii din Turda, conduse de Costel Călugăr şi Claudia Hada, care au suportat o parte din cheltuielile deplasării.

"Sunt foarte mulţumit şi anul acesta aş mai vrea să particip la un semimaraton în străinătate, în septembrie sau octombrie", a mai spus turdeanul.

Anul trecut, micuţul alergător a participat la semimaratonul de la Piacenza, unde a alergat 21 de kilometri în două ore şi 40 de minute.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator