fbpx

Icon Scrie un comentariu
Brand Turda 01Săptămâna trecută, municipalitatea turdeană şi-a prezentat brandul turistic, în cadrul unei manifestări spectaculoase găzduite de sala Teatrului Municipal Turda. După ce primarul Tudor Ştefănie a explicat etapele care au stat la baza acestui moment de importanţă mare pentru orice localitate, reprezentantul MSA Advertising, Rareş Crişan, care s-a ocupat de studiile necesare şi elaborarea brandului de municipiu, a prezentat gândirea care a stat la baza alegerii Salinei drept "locomotivă" a brandului de oraş.

În faţa unei săli arhipline, Turda a devenit unul dintre puţinele municipii din ţară care au un brand de localitate, asemeni marilor localităţi turistice din centrul sau din vestul Europei.

După cum a explicat şi Rareş Crişan, brandul este o "cupolă" sub care se vor construi noi strategii de promovare a turismului la Turda. Conform celor care au elaborat brandul de municipiu, Turda şi zona limitrofă au resurse pentru dezvoltarea unui turism complex, în mai multe forme, fiind singura localitate din ţară care poate oferi aşa ceva! Practic, Turda poate deveni o sinteză de servicii turistice unică la nivel naţional! "Trebuie doar să ştim să ne promovăm", a conchis primarul Tudor Ştefănie.

Brand Turda 02Un brand turistic înseamnă: notorietate, investiţii, potenţial de dezvoltare a mediului de afaceri şi crearea de locuri de muncă. Turda, oraşul salinei se prezintă printr-un logo turistic. Necesitatea realizării unui brand turistic pentru municipiul Turda survine odată cu amploarea deosebită a turismului, ca tip de serviciu terţiar, şi cu sumele considerabile care pot fi atrase prin acesta. Un brand turistic este o faţă luminoasă a unui oraş, conţinând: deschidere, comunicare, ospitalitate, aventură, spirit de descoperire. Brandul turistic este oglinda unui oraş, în care se regăsesc locuitorii acestuia şi în care privesc turiştii.

"Imaginea unui oraş, aşa cum este percepută din exterior, este un factor esenţial în ceea ce priveşte şansele acestuia de a se dezvolta din punct de vedere economic, turistic, social şi cultural. De aceea, sunt foarte bucuros de această realizare şi de faptul că municipioul Turda este printre primele localităţi din România care au un brand turistic.

Dorinţa mea este ca tot ceea ce reprezintă brandul turistic al municipiului Turda să devină o realitate incontestabilă. Forma de spirală a brandului reprezintă continuitate, progres, continuă dezvoltare. Prin continuitatea proiectelor pe care dorim să le implementăm şi printr-o bună promovare a resurselor pe care le avem, Turda o să ajungă la progres şi dezvoltarea va fi un cuvânt folosit de toţi cei care vor privi înspre noi", a spus primarul Tudor Ştefănie.

Brand Turda 03Cu această ocazie a fost lansat şi site-ul http://www.turismturda.ro.

Cel mai spectaculos moment al serii a fost senzaţionalul joc al laserelor, care a uimit asistenţa şi a smuls ropote de aplauze. La final, Direcţia 5 a concertat mai bine de o oră, în faţa unui public care adeseori a cântat alături de trupa sosită la Turda. "Eşti tot ce am eu, Eşti stilul meu", au fredonat turdenii, în faţa noului brand. Şi nu ar fi exclus ca viitorul să demonstreze că întâmplarea conexiunii dintre versurile trupei Direcţia 5 şi brandul municipiului Turda a reprezentat un mare adevăr.

TurdaNews îţi oferă o selecţiune de fotografii şi înregistrări video de la lansarea brandului municipiului Turda.

{youtube width="500" height="405"}f6_lJPZ9Vc4{/youtube}

{youtube width="500" height="405"}dmvmXDG0GhQ{/youtube}

{youtube width="500" height="405"}pTDM4pjDTAI{/youtube}

 

Xslide1 Xslide2 Xslide42

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator