m install
petlinii
nello construct

Social-democraţii şi-au prezentat intenţiile

floris

La sediul PSD Turda a avut loc o conferinţă de presă la care s-au prezentat candidaţii PSD pentru zona Turda – Câmpia Turzii. Au participat Ucu Faur (candidat Camera Deputaţilor – Colegiul Turda), Alexandru Cordoş (candidat Senat – colegiul Turda-zona munte-Huedin), Vasile Soporan (candidat Camera Deputaţilor – colegiul Câmpia Turzii) şi Vasile Puşcaş (candidat Senat – colegiul Câmpia Turzii-Gherla-Huedin).

 Social-democraţii şi-au prezentat intenţiile strategice în ceea ce priveşte dezvoltarea zonei şi a ţării. PSD susţine că actuala guvernare nu a reuşit să facă programe viabile, care să „mişte” ţara într-o direcţie bună, aşa cum s-a întâmplat pe vremea PSD-ului. Avocatul Ucu Faur a criticat administraţia locală că utilizează credite pentru consum, ceea ce ar fi o mare prostie, în opinia sa. Ucu Faur susţine că aceste credite puteau fi mult mai utile pentru dezvoltarea turismului în zonă sau pentru construirea unor unităţi locative turistice, care ulterior ar fi creat banii necesari pentru returnarea creditului. Ori, în opinia candidatului PSD pentru Camera Deputaţilor, actualul mod de a judeca lucrurile este păgubos pentru comunitate, în timp, pentru că administraţia locală se înglodează în datorii, pentru un credit de consum.

După întâlnirea cu presa, de la sediul partidului, oficialii social-democraţi s-au deplasat la antina Electroceramica, unde a avut loc o întâlnire cu mai mulţi turdeni, cărora le-au prezentat amănunte despre alegerile din acest an, dar şi candidaţii PSD. Evident, a avut loc şi o masă la care cei prezenţi s-au simţit bine.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: