fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

PSX 20210604 210542

Vineri, 4 iunie 2021, PSD Turda s-a implicat activ în campania "Adevărata Vineri Verde", prin care se încurajează populația să renunțe la mijloacele de deplasare poluante, prin înlocuirea autoturismelor personale cu mijloace alternative de transport ori mersul pe jos, în scopul reducerii poluării mediului înconjurător.

”Noi am ales azi bicicleta. Suntem împreună și ne este bine așa. Simbolul luptei pentru orice cauză frumoasă se naște din frăție și din crezuri comune, simțite și împărtășite într-o comunitate cât mai deschisă spre bine, spre un mediu curat, spre oameni frumoși.” - Răzvan Ciortea, președinte PSD Turda.

PSD a organizat astăzi evenimentul "Adevărata Vineri Verde", în cadrul căruia membrii şi simpatizanţii PSD din ţara au fost îndemnaţi să meargă la serviciu sau îşi vor duce copiii la şcoală folosind mijloace nepoluante sau transportul în comun.

Campania organizată de social-democraţii are loc după ce pe 12 martie Ministerul Mediului a lansat "Vinerea Verde", o campania prin care vrea să încurajeze utilizarea transportului alternativ pentru deplasarea la şi de la serviciu.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate