fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

pnl alegeri

Organizațiile locale ale PNL vor trece prin alegerea conducerilor locale, în perioada 1-15 iunie, conform deciziei Biroului Executiv al PNL. După alegerea structurilor locale, Congresul PNL este programat în luna septembrie 2021, acolo unde se vor întâlni actualul președinte - Ludovic Orban și premierul în funcție - Florin Cîțu.

După alegerea conducerilor în organizațiile locale, urmează alegerea conducerilor la nivel județean, care va avea loc în intervalul 1 iulie - 10 august.

Congresul național al PNL va avea loc în 25 septembrie. Miza Congresului este funcția de președinte al PNL, deținută în acest moment de Ludovic Orban. Lupta se anunță una interesantă, în condițiile în care premierul Florin Cîțu și-a anunțat intrarea în cursa electorală internă, fiind susținut de importanți lideri, printre care se află și cei ai organizației județene Cluj.

La Turda și Câmpia Turzii nu se pune problema funcției de președinte, unde primarii celor două localități, Cristian Matei - Turda și Dorin Lojigan - Câmpia Turzii, sunt favoriți indubitabili. În aceste condiții, va conta lupta pentru celelalte poziții din structura de conducere, urmând a se vedea care sunt preferații liberalilor locali și ce ”mișcări” noi se produc.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate