fbpx

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

Screenshot 2021 05 20 at 20.06.32

USRPLUS Turda au prezentat imagini cu strada Bogata, criticând faptul că șantierul este abandonat de luni de zile, fără nicio informare concretă din partea administrației locale.

”Turda, 20 mai 2021, strada Bogata, către Mormântul lui Mihai Viteazul: noroaie, gropi, bălți, zloată, șantier abandonat de luni de zile, ca altele atâtea din oraș, sentiment de să te închizi în mașină, nu să te dai jos din ea!

Noi știm că viziunea europeană în privința infrastructurii înseamnă finanțare predictibilă, termene clare de execuție și recepție și calitate durabilă a lucrărilor. Nu este cazul la Turda, unde trăim zi de zi într-un șantier în care nu se mai finalizează nicio lucrare!

PS: nu mai vorbim de strada 22 Decembrie 1989, unde utilajele ruginesc de inactivitate, unde terasamentele se umplu de apă și noroi, unde gropile sunt din ce în ce mai mari, încă înainte de a fi făcută recepția lucrării, iar asfaltul este faianțat, aspect al execuției deficitare, care anunță alte gropi, iar deșeurile rezultate din execuție (bucăți de țevi, prefabricate, ambalaje) întregesc dezastrul zonei!”, este mesajul celor de la USRPLUS Turda.

Strada Bogata este prevăzută pentru modernizare cu finanțare guvernamentală, alături de alte străzi din zona Cartier Industrial.

Lucrările la strada Bogata au fost demarate în octombrie 2020, strada fiind într-o avansată stare de degradare la acel moment.

”Strada Bogata face parte din cele 19 străzi din cartierul Industrial care sunt modernizate cu fonduri guvernamentale. 

Astfel, pe strada amintită se execută săpături în vederea stabilizării fundației carosabilului, urmând să fie montate borduri, după care se va interveni cu îmbrăcămintea asfaltică. De asemenea, se vor construi trotuare, se vor moderniza accesele, rețelele de utilități și vor fi amenajate spații verzi și rigole carosabile.”, a anunțat Primăria Turda, la acea vreme.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Belgu · 20:24 20.05.2021
    Parca numai strada Bogata pare abandonată ? Toată Turda e abandonată , Șantiere începute și neterminate de luni bune și nici un muncitor pe șantier circula o vorba prin oraș nu mai e orașul celor trei mistere c- -ve praf și bariere acum e numai praf și Șantiere 
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Miky · 03:12 21.05.2021
    minciuni dom”le!! Nu apreciati munca adevarata! A furat dar a si facut e o vorba adevarata dar nu in cazul acesta!! Domnu primar a adus bani de acasa sa compenseze ce s-a furat pe santiere si muncitorii e rai si delasatori, fug de la locul de munca, rusine , rusine!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate