fbpx

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

PSX 20210520 145514

Propunerea lui Radu Sima (PNL, foto dreapta) pentru a fi reprezentant al municipiului Turda în Adunarea Generală a Acționarilor de la SC Domeniul Public Turda SA a generat reacția consilierului PSD, Răzvan Ciortea (foto stânga), care printre rânduri a apreciat că acesta nu ar fi calificat pentru această poziție, având CV de bucătar.

”Vreau să-l felicit pe domnul Radu Sima pentru ascensiunea fulminantă din ultima vreme și pentru angajarea la Salina Turda, dar din punctul meu de vedere mi se pare puțin cam mult să-l propunem pe dânsul, având în vedere că în CV-ul pe care îl are nu poate reprezenta municipiul Turda în AGA de la Domeniul Public, conform grupului de consilieri PSD. Dacă dorește, ar avea votul meu la ”Chefi la cuțite”, dacă vrea, dar la Domeniul Public nu!”, a spus consilierul Răzvan Ciortea, președintele PSD Turda, care a precizat că PSD nu are nicio propunere pentru reprezentantul municipalității în AGA de la Domeniul Public.

Replica lui Radu Sima, consilierul local PNL propus pentru a fi reprezentantul municipalității în AGA de la Domeniul Public Turda SA, nu a întârziat mult. 

”Mă bucur să văd că mi-a citit CV-ul și chiar mă bucur să văd că s-a interesat chiar și de locul de muncă, dar ar fi fost de preferat să vină cu o propunere alternativă, nu numai să spună că e împotrivă la ceva. Înseamnă că, cu tot CV-ul și toate ”defectele” pe care le-a văzut, nu au un om mai bun care să fie propus, nu?!”, a fost replica liberalului Radu Sima, care în cele din urmă a primit girul colegilor săi, cu 12 voturi ”pentru” și 8 ”împotrivă”.

În aceeași ședință, a mai fost desemnată ca reprezentant al municipiului Turda și Ioana Orbean (consilier PNL), în AGA de la Compania de Apă Arieș, tot cu 12 voturi ”pentru”, din cei 20 de consilier prezenți. De precizat că majoritatea decizională din Consiliul Local este formată din PNL (10 consilieri) și UDMR (2 consilieri).

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Finu · 20:51 20.05.2021
    🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️,pfuaii numa marionete pe aici
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate