fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

usrplus pnl

USRPLUS Turda o atacă pe consiliera PNL Turda, Ioana Orbean, care a spus în plenul ședinței Consiliului Local că ”nu se doresc nelămuriri”, în loc de ”nu se doresc lămuriri”.

”Ioana Orbean, consilier local PNL Turda: ”Doriți nelămuriri?”

Cam așa arată, dragi turdeni, respectul administrației Matei și a majorității care o susține față de transparența decizională și față de bunele practici în forul legislativ local...

Nu, doamnă consilier, nu dorim ”nelămuriri”, pe acestea le primim zi de zi la ședințele de comisii și de plen ale Consiliului Local, dorim doar aplicarea principiilor transparenței administrative și financiare, a respectului față de actul legislativ local și față de interesele cetățeanului, reprezentat la nivelul legislativului local de fiecare consilier ales! Nu cred că cerem prea mult, ci doar un lucru firesc, ușor de identificat în acele administrații deschise spre cetățean și spre bune practici.”, consideră cei de la USRPLUS Turda.

Ioana Orbean făcea referire la faptul că în ședințele de comisii, care preced ședințele de Consiliu Local, nimeni nu dorește lămuriri pe baza proiectelor prezentate spre avizare, pentru ca apoi, în plenul ședinței Consiliului Local, consilierii ”opoziției” să vină cu tot felul de atacuri sau poziții care nu pot fi lămurite în adrul ședinței, de cele mai multe ori. Dar ar fi putut fi lămurite, în cazul în care se cereau informații pentru ”lămurire” sau se sesizau unele aspecte în cadrul ședințelor de comisie.

Cele două partide se contrează frecvent la nivel local, deși la nivel central sunt într-o alianță guvernamentală. Consilierii USRPLUS nu votează majoritatea proiectelor administrației locale, conduse de primarul PNL Cristian Matei, indiferent despre ce este vorba.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate