fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

5 Comentarii

180606751 283264940140226 2620896604028074273 n

Deputatul USRPLUS, Viorel Băltărețu, a recunoscut azi că lucrările la podul peste Arieș, realizate de ministerul condus de colegul său de partid, prin CNAIR, stagnează de circa două săptămâni!

Mai mulți cetățeni ausesizat faptul că lucrările au fost întrerupte.

”În urma ședinței la care am participat ieri, pot să confirm că 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭̗𝐢𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐫𝐳𝐢𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐬𝐚̆𝐩𝐭𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐢, 𝐢̂𝐧 𝐜𝐢𝐮𝐝𝐚 𝐞𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐚 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐥𝐞𝐫𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥.

👉🏻 Din cauza birocrației, proiectele de infrastructură înaintează cu 𝐟𝐫𝐚̂𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐭𝐫𝐚𝐬𝐚̆. Asta mă motivează și mai mult să mă implic în găsirea soluțiilor de depășire a blocajelor birocratice.

În acest moment, stadiul lucrărilor este:

📌 În 28 aprilie s-a emis avizul de mediu; ca atare, Regia Pădurilor promite că în 5-6 mai va emite, la rândul ei, avizul pentru scoaterea din fondul forestier a zonei adiacente podului, necesare organizării de șantier.

📌 Intervenția Companiei de Apă Arieș la demontarea conductelor, programată pentru 5 mai este incertă, CAA pretextând că nu i s-a permis accesul cu utilaje grele în zonă.

📌 Vestea bună e că ARL promite să execute manopera de demontare-îndepărtare a conductelor cel târziu în 10 mai, odată cu demontarea traverselor la tronsoanele 1-6 ale podului.

📌 După emiterea avizului de către Regia Pădurilor, Ocolul Silvic se angajează să taie cei câțiva arbori din zona podului și, în 12 mai, cel târziu, să predea către ARL porțiunea de teren defrișată, pentru ca aceasta să instaleze macaraua pentru demontare.

Dacă toate etapele se desfășoară conform promisiunilor, după 12 mai, am încredere că nu vor mai fi blocaje birocratice sau de alt fel și că lucrările se vor desfășura fără sincope.

Cred că avem toate șansele ca termenul de finalizare - 22 decembrie 2021 - să fie respectat.

Până atunci, le mulțumesc celor care traversează zona pentru răbdare și le promit că voi face, în continuare, tot ce ține de mine pentru accelerarea ritmului lucrărilor.”, a transmis deputatul clujean.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 16:33 01.05.2021
  Să nu va turați prea tare, că va vine drobul înapoi! Atâtea surle, trâmbițe pentru un mare fâs! Ce plm mea ați făcut de atâția ani, nu ați știut de avize, de copaci, de țevi de apă? Niște impotenți, asta sunteți, Toți fără excepție! 
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mikutzu · 22:08 02.05.2021
  impotenti? cititorul nostru este prea ''dulce'' in exprimare!
  suntem condusi de INCAPABILI! care doar sug salariile alea mari platite din buzunarul nostru!indiferent din partidul din care fac parte!
  hoti pe fata! asta sunt!
  sa va dea d-zeu azi in sfanta zi de paste tot ce va doresc(tot ce e mai rau) hotilor si ticalosilor!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  shoni · 08:38 03.05.2021
  O bataie de joc continuua la adresa cetatenilor! In germania il faceau in 5 zile, voua 6 luni va trebuie, cel putin.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   ahha · 14:43 03.05.2021
   @shoni In 5 zile se face un pod care nu este de importanta asa mare. In Germania le trebuie 24 de ore ca sa-l faca, aia is constienti ca risca sa blocheze localitatile din jur. Doar ca in Romania nu le pasa, noua ne trebuie 3 ani sa ne apucam de el si dupa 6 sa il terminam.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ahha · 14:49 03.05.2021
  Asta ati votat, asta primiti. Nu a facut nimic 4 ani, s-a apucat inainte de alegeri asa pe fuga. Dupa mai bine de 6 luni nu a fost in stare sa termine strazile incepute. Pe cand o sa le termine o sa fie deja cu gropi si trebuie sa le faca din nou. Turda devine un santier permanent. Cand am zis sa nu-l mai voteze lumea, toti au sarit in capul meu ca face si drege. Uite cum face si drege de suferim toti. Poate pana la final de mandat o sa fie in stare sa termine ce a inceput mandatul trecut.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate