m install
petlinii
nello construct

Deputat Cristina Burciu: „Liberalii susțin campania de revenire la normalitate”

zamblau eugen
floris

Eforturile tuturor pentru diminuarea efectelor pandemiei înregistrează rezultate pozitive, iar următoarele zile sunt decisive în scopul păstrării acestui trend încurajator. Trebuie să ne implicăm cu toții pentru a trece cu bine peste al treilea val al bolii, iar tendința descrescătoare a ratei îmbolnăvirilor poate fi menținută prin păstrarea vigilenței și a măsurilor de protecție.

Fac un apel la români să acționeze responsabil, să contribuie la efortul public de a petrece în condiții bune acest sfârșit de săptămână, în care credincioșii ortodocși și greco-catolici sărbătoresc Sfintele Paști.

Contează enorm acum respectarea regulilor, cu atât mai mult cu cât în mare parte din localități s-au relaxat măsurile restrictive. De aceea, este vital să trecem cu bine peste această minivacanță pascală, să respectăm regulile consacrate, purtarea măștii, distanțarea fizică, igiena.

Pe de altă parte, încurajez toți românii și mai ales pe clujenii mei, să participe la campania de vaccinare, singura șansă de a ieși cu bine din pandemie și de a reveni la normalitatea mult-așteptată.

Toți aleșii locali, primarii de municipii, comune, orașe, președinții de consilii județene și evident parlamentarii liberali, se implică activ în conștientizarea oamenilor asupra faptului că vaccinarea este soluția optimă și la îndemâna tuturor pentru a scăpa de virusul periculos.

Modelul de implicare civică lansat la Timișoara trebuie popularizat și replicat în cât mai multe localități din țară, iar faptul că la Cluj Napoca și Deva avem deja două centre drive-through de vaccinare este un semnal că autoritățile acționează responsabil și eficient.

Cu cât vaccinarea va fi un succes în toate zonele țării, cu atât mai mult vom fi mai aproape de a scăpa de nenorocirile din ultima perioadă. Depinde de noi toţi, de fiecare dintre noi, să revenim la normalitate cât mai devreme, iar eu sunt optimistă că vom reuși. Guvernul Florin Cîțu dispune de toate resursele necesare pentru ca românii să se vaccineze în număr cât mai mare și astfel să se întoarcă în curând  la o viaţă normală, să poată merge în concedii, la concerte, la restaurante şi la teatre, fără mască și împreună cu cei dragi.

Deputat PNL Cluj,

CRISTINA BURCIU

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: