fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

176055187 1868008800041510 9000016213725619896 n

USR-PLUS Turda acuză faptul că ”asfaltul nou de pe strada 22 Decembrie 1989 se sfărâmă sub roțile mașinilor”, fiind ”plin de gropi și fisuri”

Cei de la USR-PLUS au atras atenția asupra calității lucrărilor de reabilitare ale străzii 22 Decembrie 1989 într-o postare pe pagina partidului.

”Asfaltul nou de pe 22 Decembrie 1989 se sfărâmă sub roțile mașinilor, încă înainte ca lucrarea să fie recepționată! Plin de gropi și de fisuri!

➡️ Podul de peste Arieș a intrat în reabilitare, măsură de care administrația Matei știa de mult timp, iar traficul rutier a fost redirecționat pe strada 22 Decembrie 1989, arteră vitală economic, reabilitată pe baza unui proiect cu finanțare europeană.

➡️ Nu ne vom referi aici la carențele evidente ale proiectului de reabilitare (ca de exemplu: de ce ai ștrangula la o bandă pe sens, în zona sensului giratoriu de la Dedeman, o strada care permitea 2 benzi pe sens, cu posibilitatea de a prelua în condiții bune traficul industrial și cel de tranzit...), ci vom arăta gravele erori de execuție ale lucrărilor, care compromit major această stradă, încă înainte ca lucrările să fie recepționate de beneficiar, adică de Primăria Turda.

➡️ Ajunge să parcurgi cu relativă atenție această stradă "reabilitată", să observi extrem de slaba calitate a lucrărilor executate (nu ne referim și la ritmul de melc în care se desfășoară ele, părând abandonate cu lunile, la fel ca și alte lucrări din oraș...): asfalt cu aspect faianțat, transformat în ultimele săptămâni în gropi, fisuri evidente alte căii de rulare, care anunță alte gropi, guri de canal neaduse la nivelul căii de rulare, adevărate capcane pentru șoferi și preambulul unor reparații in service, borduri deja prăbușite și trotuare vălurite, cu dale care se desprind!

⚠️ Nu știm dacă administrația Matei a monitorizat calitatea lucrărilor executate, cum ar fi trebuit, dar știm că banii europeni nu trebuie irosiți pe lucrări de slabă calitate, care nu oferă o garanție a durabilității! O "vizită de lucru" s-ar impune, domnule primar! Lucrările de infrastructură trebuie făcute bine, nu doar făcute...”, a transmis USR-PLUS Turda.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate