fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

bd187565558b8d1386

Prim-ministrul liberal Florin Cîțu, care a preluat interimar Ministerul Sănătății după ce l-a demis pe Vlad Voiculescu, a revocat ordinul care stabilea indicatorii pentru intrarea în carantină a unei localități și care ar fi dus la carantinarea a jumătate dintre localitățile județului Cluj, printre care se aflau inclusiv municipiile Turda și Câmpia Turzii.

Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial marți seara, fără ca premierul să fie informat.

Citește și:

ȘOC: Criterii noi de carantinare publicate în Monitorul Oficial! Turda și Câmpia Turzii vor fi carantinate?!

Asta a dus la o decizie radicală a acestuia, miercuri dimineață, când a anunțat demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și a secretarului de stat Andreea Moldovan, care au fost artizanii acestei ”mișcări”.

”Premierul Florin Citu, ministru interimar al Sanatatii, a revocat miercuri seara, 14 martie, ordinul privind modificarea indicatorilor pentru stabilirea carantinei. Ordinul, semnat de secretarul de stat Andreea Moldovabn, a fost publucat doar cu o seara inainte in Monitorul Oficial si a dus la demiterea ministrului Vlad Voiculescu si a Andreei Moldovan.

Surse politice au declarat ca premierul Florin Citu a decis sa revoce ordinul prin care erau modificati indicatorii pentru institutirea carantinei.”, a publicat ziare.com.

Demiterea ministrului Sănătății a declanșat o criză în coaliția de guvernare, cei de la USR-PLUS anunțând că nu îl mai susțin pe Florin Cîțu în poziția de premier și că trebuie găsită o soluție pentru dezamorsarea situației.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate