marian morar
m install
nello construct

USR PLUS Câmpia Turzii face sesizare: La noile trotuare nu există rampe de acces pentru persoanele cu handicap!

zamblau eugen

USR PLUS Câmpia Turzii atrage atenția administrației locale că lucrările de modernizare ale străzilor Republicii și Aurel Vlaicu nu respectă standardele minime de accesabilitate pentru persoanele cu handicap, iar din acest motiv se încalcă drepturile acestor persoane la accesul neîngrădit.

”Noi, USRPLUS Câmpia Turzii, ne dorim o infrastructură modernă și investiții într-un ritm accelerat în municipiul nostru.

Am promis că vom urmări constant toate proiectele importante de infrastructură pentru a ne asigura că sunt livrate profesionist și la timp și ne ținem de cuvânt!

”Politica altfel” promovată de noi, presupune, printre altele, un efort comun de implicare al întregului spectru politic local pentru dezvoltarea durabilă a orașului nostru. Vrem ca municipiul nostru să devină un oraș smart, prietenos cu mediul, atractiv, educat și accesibil tuturor, prin atragerea de noi fonduri și investiții, prevăzute în Programul Operațional Regional 2021-2027.

În acest sens, am trimis ieri către municipalitate, în atenția domnului Primar Dorin Lojigan, o sesizare prin care ne exprimăm îngrijorarea întru-un mod cât se poate de constructiv vis-a-vis de lucrările de modernizare a străzilor și ne dorim ca aceste investiții să respecte standardele europene și legislația în vigoare.”, au transmis cei de la USR PLUS Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2