fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

alin tise pnl 3bg2ljfcfvh0lzk6ivldsa

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, critică autoritățile de la București și cere descentralizarea deciziei privind carantina.

Alin Tișe, a declarat război Bucureștiului, după autoritățile centrale au instituit carantinarea Timișoarei, trecând peste decizia locală. 

Bătaia de joc de la Timiș demonstrează nevoia acută de descentralizare și regionalizare! Autoritățile centrale ignoră realitatea de la Timiș și impun decizii aberante, care nu au justificare și eficiență practică. În loc să protejeze oamenii, determină încălcări ale regulilor și imposibilitatea realizării scopului pentru care măsurile restrictive se iau.

Dumnezeii luptei cu COVID-19, deținătorii adevărului absolut de la București, impun decizii aberante fără să țină seama de realitatea locală, socială și economică. Țara aceasta are nevoie urgent de descentralizare și regionalizare”, a transmis Tișe pe pagina sa de Facebook.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, se apără și spune că decizia carantinării Timișoarei a venit de la DSP.

De asemenea, primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz reclamase că DSP ar fi propus carantină pentru localități conduse de USR-PLUS și PSD, dar nu și pentru unele conduse de PNL, care aveau rate de infectare mai mari.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate