fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Screenshot 2021 03 17 at 23.02.08

Deputatul AUR Cluj, Ilie Coleșa, a reacționat virulent la adresa unor acțiuni pe care le consideră de sorginte marxistă sau neorxistă și își pune întrebarea: încotro se îndreaptă România și Uniunea Europeană?!

”Conform Legii nr. 247 din 2011 pentru declararea zilei de 9 martie Ziua Deținuților Politici Anticomuniști din Perioada 1944-1989, și în județul Cluj s-au organizat acțiuni de comemorare a eroilor și mărturisitorilor din temnițele dictaturii comuniste. În acest sens, Memorialul Gherla este dedicat tuturor celor care au suferit în perioada comunistă pentru libertate, credință, neam şi ţară.

Din păcate, marxismul nu a murit. Pe 5 mai 2018, bicentenarul nașterii lui Karl Marx a fost sărbătorit cu fast la Trier, orașul său natal. La inaugurarea statuii donate de către statul chinez a participat Jean-Claude Junker, președintele Comisiei Europene. În Parlamentul României, în aceste zile, deputatul Silviu Vexler l-a criticat pe senatorul AUR Sorin Lavric pentru declarația sa politică referitoare la cinstirea memoriei martirilor Mircea Vulcănescu și Valeriu Gafencu, supranumit pentru exemplul său moral „sfântul închisorilor”.

La începutul lunii martie a.c., deputații din coaliția de guvernare au respins proiectul de Lege pentru condamnarea totalitarismului comunist şi pentru cultivarea memoriei naţionale antitotalitare.

În stilul caracteristic “noaptea ca hoții”, premierul Florin Vasile Cîțu l-a destituit pe dl. Octav Bjoza (n.r. foto) – erou al luptei anticomuniste – din funcția de subsecretar de stat la Secretariatul de Stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului communist.

Deci încotro se îndreaptă România și Uniunea Europeană?”, a transmis deputatul clujean ales pe listele AUR în Parlamentul României.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate