fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

masina 2

Consilierul județean PMP, Călin Cosma, a reclamat faptul că i-a fost vandalizat autoturismul, care a fost zgârâiat în mod intenționat și pe o parte și pe alta! Consilierul județean spune că bănuiește de unde i se ”trage” și a făcut reclamație la Poliție, precizează Foaia Transilvană.

Consilierul județean PMP a ridicat recent, în ședința forului deliberativ județean, problema mafiei de la Administrația Bazinală Someș Tisa Cluj, reclamând deversări masive de dejecții menajere în apele Someșului.

”Soția lui Cosma, Anamaria, a fost director la Sistemul de Gospodărire a Apelor Cluj, iar la un moment dat a acuzat faptul că a fost secchestrată în biroul de actulul director al Administrației Bazinale Cluj, Ovidiu Vișan. 

(...) Potrivit unor surse judiciare, Ana Maria Cosma, o angajată a acestei instituții, a refuzat să mușamalizeze o poluare a râului Someșul Mic, drept pentru care a fost supusă la presiuni. Plângerea penală întocmită de Cosma a fost înregistrată la Parchet, în data de 30 decembrie 2020.

În plângere se arată că directorul Vișan era mai interesat de mușamalizarea situației, legată de deversarea de la stația de epurare a Companiei de Apă Cluj, director în râul Someș.”, precizează sursa citată.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate