fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

usr2

Deputatul USR PLUS, Radu Molnar, și-a inaugurat în decursul zilei de sâmbătă, 6 martie, cabinetul parlamentar de la Câmpia Turzii, care se află pe strada Mihail Sadoveanu, nr. 10.

La eveniment au participat mai mulți membrii USR plus și au luat cuvântul Gabriel Mureșan-Pop, președintele USR Plus Câmpia Turzii, senatorul Radu Molnar și colegii acestuia din parlament, Cristian Borderi și Viorel Băltărețu.

Scopul acestui birou parlamentar este de a ajunge față în față cu cetățenii și de a asigura o comunicare cât mai bună și mai transparentă. Cei care vor dori o astfel de consultație, își vor face o programare online pe o platformă pe care urmează să o lanseze partidul. 

De asemenea, în județul Cluj urmează să se deschidă mai multe cabinete parlamentare, Câmpia Turzii fiind prima doar datorită circumstanțelor găsirii locației. 

"Înainte sa fiu parlamentar, am vizitat Câmpia Turzii cu numeroase ocazii, atașându-mă de această comunitate și de cei care au devenit membri USR. Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care am decis ca primul meu birou parlamentar sa fie deschis aici.

Cu ocazia inaugurării biroului, am avut șansa să iau din nou pulsul orașului și să aduc împreună cateva persoane implicate în politica românească. Mi s-au alaturat colegii parlamentari

Viorel Băltărețu și  Cristian Bordei, a căror prezenta arată angajamentul nostru de a fi aproape de oameni, precum și Președintele PLUS Cluj  Sergiu Hossu si cei doi lideri ai USR și PLUS din Câmpia Turzii, Gabriel Muresan-Pop și Vlad Pasca .

Tuturor le mulțumesc pe aceasta cale, dar în special membrilor din Câmpia Turzii și din Turda care ne-au împărtășit din ideile și proiectele lor, ce vor sta la baza unor inițiative legislative de viitor.

Amintesc în trecere despre fondurile pentru infrastructură alocate în actualul buget, lucrările la Autostrada Transilvaniei sau fondurile pentru baza militară de langa localitate. S-au mai ridicat și problema atât de întâlnită în județ a lipsei creșelor, sau a transportului intern deficitar.

Eu sunt la primul mandat și sper ca astăzi sa fi dat tonul unei colaborări apropiate între ales și alegători, iar biroul meu sa devină un loc al dezbaterii publice vii. De aceea, vă invit pe toți ce care doriți sa avem un dialog, sa apelati cu încredere la mine și la colegii mei din Câmpia Turzii, pentru a discuta problemele specifice cu care va confruntați. Dorința mea este să fiu în mijlocul vostru."  a scris Radu Molnar pe facebook.

La Câmpia Turzii mai este un cabinet parlamentar deschis de către deputatul de Cluj al PNL, Sorin-Dan Moldovan. Mai multe detalii aici.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate