fbpx

1 Comentariu

pnl pmp 

Noi ”contre” între PMP și PNL, la Turda, după ce popularii turdeni au postat imagini din cartierul Băi, unde se ”sparg” străzile recent asfaltate, efectuându-se unele lucrări ale celor de la E-On Gaz. Popularii acuză administrația PNL că lucrările se fac haotic la Turda și că din acest motiv există numeroase deficiențe. În replică, cei de la PNL spun că sunt ”manipulări” al căror scop este defăimarea administrației PNL.

”Când lucrurile se fac dezorganizat... Așa ne batem joc de banii europeni!

Am atras atenția de nenumărate ori că lucrările în Turda se fac haotic, fără o informare corespunzătoare a cetățenilor, fără o planificare corectă, fără o supraveghere de specialitate, fără să fie sancționată vreo firmă pentru lucrări de proastă calitate (știm cu toții de ce, nu?!)... Calitate proastă și batjocură la adresa banilor europeni!

Cea mai nouă năzdrăvănie a administrației Matei este faptul că după ce au asfaltat străzile în Băi, acum se sparg din nou! 🤣 Felicitări! Așteptăm reacția slugilor de serviciu și a falimentarilor de meserie... Să ne explice ei ce gropi frumoase și de treabă se fac unde s-a turnat recent asfaltul... 🤣

Chiar nu știm cât vă mai rabdă turdenii... Dar nu prea mult! În primăvară, sigur vor fi în stradă, că e prea de tot cu hoțiile voastre, cum vă bateți joc de Turda!”, au comentat cei de la PMP Turda.

Replica administrației PNL a venit printr-o postare a consilierului PNL Turda, Radu Sima, care îi acuză pe cei de la PMP de manipulare și de faptul că nu se poate da vina pe administrația locală pentru ”spargerile” celor de la E-On Gaz. 

”Citesc o carte foarte interesantă, Arta manipulării de Kevin Dutton. O recomand multora, fiind o lectură foarte buna.

Tot un fel de artă a manipulării fac și unii colegi din consiliul local. Știți, când EoN gaz face lucrări și ei dau vina pe administrația locală? E tot un fel de manipulare.

Referitor la lucrările efectuate de EoN gaz, era foarte simplu să întrebe cine lucrează în zona, nu?

E accesibil sa se dea vina pe Matei Cristian pentru orice?😉

De câteva luni de când sunt onorat să fac parte din consiliul local Turda nu am văzut însă nici un coleg din "opoziție" sa vina cu idei sau soluții pentru.....cam nimic, de exemplu.

Oare peste 4 ani se vor lăuda că au votat soluțiile aduse de Matei Cristian? Nu de alta, însă momentan doar dansul vine cu soluții realizabile.... Ceilalți vorba lui Kevin Dutton, se folosesc de "fum și oglinzi" pentru a atrage atenția că singura lor soluție este să caute gropi in asfalt și să voteze împotrivă la orice.”, a fost replica lui Radu Sima, consilier local PNL Turda.

Cine crezi că are dreptate? Votează aici:

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    dan fagadar · 11:34 15.02.2021
    mai lipsea o poza luata din elicopter si erati credibili.Chiar nu vedeti ca santeti sosoaca turzii,sau credeti ca lumea nu isi da seama ca este vorba de aceasi poza facuta din mai mule pozitii.Oare basescu stie de legaturile voastre cu SOSOACA.Felicitari si va doresc o alianta cat mai repede"nap-sosoaca",veti fi faimosii tarii!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate