fbpx

Scrie un comentariu

sorin moldovan

Deputatul de Cluj al PNL, Sorin-Dan Moldovan și-a inaugurat al doilea birou de parlamentar din județ, în municipiul Câmpia Turzii.

După o colaborare foarte bună și productivă pe care am avut-o în primul meu mandat cu primarul Municipiului Câmpia Turzii, domnul Dorin Lojigan, astăzi am avut plăcerea să inaugurez un nou birou parlamentar, după cel din Cluj-Napoca, în Municipiul Câmpia Turzii.

Îi aștept pe locuitorii din Câmpia și împrejurimi la noul birou parlamentar din Str. Laminoriștilor, nr. 10  pentru a discuta și găsi soluții la problemele lor. Se pot depune petiții online în continuare în secțiunea În slujba ta > Cu ce te pot ajuta? de pe site-ul meu, www.sorinmoldovan.ro.” transmite deputat liberal.

Sorin Moldovan este de părere că „Politicienii trebuie să fie în slujba cetățeanului!" . Acesta nu este doar un motto, reprezintă un mod de a lucra pentru administrațiile liberale din județul Cluj.

Câmpia Turzii s-a dezvoltat foarte mult cu o conducere liberală și vă asigur că voi continua să susțin toate proiectele de dezvoltare ale primarilor din zona Clujului fiindcă doar așa putem crește nivelul de trai al locuitorilor la nivel local și județean.

În încheiere doresc să le mulțumesc pentru tot sprijinul oferit până acum membrilor organizației PNL Câmpia Turzii și primarului Dorin Lojigan”, a transmis parlamentarul clujean.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate