fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

1 3 211389 1612368177 06216 fav

Mircea Abrudean nu mai este de astăzi prefectul județului Cluj, fiind numit în funcția de secretar general adjunct în Guvernul Câțu. Mircea Abrudean a fost considerat unul dintre cei mai buni prefecți pe care i-a avut Clujul, după 1989.

PNL a pierdut postul de prefect al județului, în urma negocierilor tripartite din Guvernul PNL-USR PLUS-UDMR, postul revenindu-le celor de la UDMR. Situația a fost destul de tensionată, pentru că organizația județeană a PNL, una dintre cele mai puternice din țară dacă nu chiar cea mai puternică, având în vedere victoriile politice repurtate în alegeri, a reproșat faptul că a fost trecută pe linie moartă de liberalii de la centru.

Totuși, din informațiile noastre, liberalii vor păstra postul de subprefect, ocupat de Irina Munteanu, care este din Câmpia Turzii. Deocamdată, ea chiar a preluat atribuțiile de prefect, până la numirea noului prefect, respectiv a avocatului Tasnadi Szilard.

Citește și:

Surpriza de la Cluj! UDMR va da prefectul!

”Mircea Abrudean merită un ”jos pălăria” din partea noastră pentru modul ireproșabil în care a condus Prefectura. Irina Munteanu a devenit subprefect cu atribuții de prefect prin ordin al ministrului de interne. Un mare câștig pentru Câmpia Turzii.”, ne-a declarat primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

Obiectiv vorbind, Mircea Abrudean a ridicat standardul de transparență în ceea ce privește relația cu mass media la un nivel mult peste ceea ce era până acum în relația Prefectură - Mass Media. Iar celor care vor urma le va fi greu să nu respecte acest standard.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate