fbpx

ezgif.com optimize 3

3 Comentarii

145328931 253255456210548 8971715513584165745 n

Consilierul PNL Turda, Paul Năstase, a reacționat după un comentariu al colegului său din Consiliu, USR-istul Adrian Teban, pe tema unei defecțiuni apărute în rețeaua de alimentare cu apă, recomandându-i ca pe viitor ”să se pună mai bine la punct cu subiectele atinse”.

"Dle Teban, ma asteptam ca in calitatea dv de Consilier Local ”informat" sa stiti ca acea parcare din zona Materna, precum si sectoarele de drum str. Stefan Cel Mare, str. Avram Iancu, zona intersectiei semaforizate de la Parcul din T. Noua (Str. Bucovinei/str. Clujului) au fost reabilitate pe fonduri proprii ale Primariei Turda pentru confortul cetatenilor/participantilor la trafic, pana cand vor fi reabilitate integral pe Planul de Mobilitate Urbana Durabila, lucrari ce se vor realiza pe fiecare sector vizat dupa finalizarea lucrarilor CAA pe POIM de reabilitare a retelelor de apa/canal.

Intradevar este regretabil faptul ca CAA a fost nevoita sa sparga asfaltul din frumoasa parcare din zona Materna dar nu se putea altfel interveni in vederea remedierii avariei aparute pe reteaua veche si inca nemodernizata. Aceste cazuri de forta majora obliga operatorul sa faca astfel de interventii, dar fiti linistit ca zona va fi readusa la starea initiala dupa finalizarea interventiilor.

Eu inteleg ca doriti sa aratati ca sunteti interesat de soarta urbei dar va rog inainte sa faceti astfel de postari incercati sa va puneti mai bine la punct cu subiectele atinse. Aceste detalii/informatii fiind "la un telefon distanta" pentru un consilier local cu adevarat informat. O zi frumoasa va doresc!", a fost replica liberalului Paul Năstase.

Citește și:

Adrian Teban (USR Turda): Ceea ce am semnalat demult, chiar se întâmplă!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Florin · 06:30 02.02.2021
  Din cauza ca au fost lucrari facute cu fonduri proprii,tin asa de bine?
  Ca tot ai facut referire la intersectia semaforizata din Turda Noua.Stii ca si autobuzele,mult laudate ocolesc intersectia pe parte dinspre parc,cand se indreapta spre spital?
  Asteptam cam demult,ceva reactii din parte constructorului sau a voastra,a consilierilor.Sunt,cum ai spus,lucrari facute pe banii nostri,pana la urma...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Nelamurit... · 13:23 06.02.2021
  Oare...afise / postere electorale cu PNLnu cu PSD...!!! Va sti / putea sa lipeasca?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  bobica · 20:14 06.02.2021
  Paul, inginer horticultor, angajat de Sabau sa aiba grija de prunii CAA din zonele cu puturi. Un Yes Man desavarsit. N-are opinii, n-are coloana = face doar ceea ce i se ordona. Bravo PNL
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate