fbpx

 
 
Scrie un comentariu

51278354 2203070073046957 7514783992957108224 o 

Locuitorii de pe strada Alexandru Ioan Cuza din Turda au primit înștiințări prin care sunt somați să-și ridice burlanele de scurgere ale apei pluviale, motivându-se că strada este reabilitată cu bani europeni, iar apa de ploaie ”degradează trotoarele”, motiv pentru care lucrarea nu se poate recepționa.

Dincolo de slaba calitate a lucrărilor de la trotuare, care sunt ”degradate” de apa de ploaie (sic!), trebuie avut în vedere două aspecte:

1. Cel care a făcut proiectarea lucrărilor nu a fost în stare să găsească o soluție pentru rezolvarea acestei probleme, concomitent cu colectarea apelor pluviale (că doar erau bani europeni), iar Primăria acum aruncă totul în cârca cetățenilor de pe acea stradă.

2. După ce cetățenii sunt obligați să caute alte soluții proprii pentru scurgerea apelor pluviale (în canalizarea proprie, apoi în cea a CAA), cei de la CAA vor veni și vor impune plata apei pluviale colectate în canalizarea orașului (în zona de case nu se factura acest lucru, doar la blocuri), majorând astfel facturile oamenilor. Faină șmecherie, nu?!

Turdeni, nu uitați să vă plătiți taxele și impozitele impuse de primarul Cristian Matei și de majoritatea PNL-UDMR, la valori mult mai mari decât cele propuse de PMP Turda! Să aibă ei ce să mai învârtă!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate