fbpx

 
 
Scrie un comentariu

fotografie TurdaNews

Horațiu Hatos a pierdut procesul cu colegii săi din USR Câmpia Turzii, cărora le-a cerut 250.000 de lei, pentru că l-ar fi exclus din partid și i-ar fi creat astfel un prejudiciu, după ce s-a anunțat public acest lucru. Hatos a motivat că astfel a fost împiedicat să candideze la alegerile locale din acest an, excluderea sa având implicații majore asupra viitoarei sale cariere politice.

Horațiu Hatos a dat în judecată mai multe persoane din conducerea USR Câmpia Turzii: Mureșan-Pop Gavrilă, Bota Flaviu-Florian, Mursoi Mihai, Dolha Daniela. În același proces, a chemat în judecată și societatea Geflo Media SRL, care deține siteul de știri TurdaNews, pe motiv că a relatat despre conflictul din interiorul USR Câmpia Turzii și astfel i-a creat un ”prejudiciu” lui Hatos.

”Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Hatos Horațiu împotriva pârâților Mureșan Pop Gavrilă, Bota Flaviu Florian, Murșoi Mihai, Dolha Daniela și SC GEFLO MEDIA SRL. Obligă reclamantul să plătească pârâților Mureșan Pop Gavrilă, Bota Flaviu Florian, Murșoi Mihai, Dolha Daniela câte 600 lei cheltuieli parțiale de judecată. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare”, precizează Tribunalul Cluj, în Dosarul 544/117/2020, judecat pe fond. Hatos are posibilitatea să facă apel.

Horațiu Hatos a fost exclus din USR Câmpia Turzii în luna august 2019.

USR-istul Horațiu Hatos și-a dat în judecată foștii colegi din organizația USR Câmpia Turzii, cărora le-a solicitat 250.000 de lei pentru că l-au ”denigrat public”. Scandalul a început anul trecut, în urma unui comunicat de presă al USR Câmpia Turzii, care a anunțat că l-a exclus din partid. La vremea respectivă, Horațiu Hatos anunța o conferință de presă, pentru a transmite poziția sa, dar nu s-a mai ținut de promisiune, visând că se va îmbogăți pe seama foștilor colegi.

Disensiunile din USR Câmpia Turzii au apărut în spațiul public în 26 august 2019.

”În USR Câmpia Turzii a izbucnit un scandal de proporții, după ce președintele organizației locale, Gabriel Mureșan-Pop, acuză că se fac presiuni asupra sa de la nivel județean și dinspre organizația turdeană a USR, condusă de controversatul Emil Turdean, pentru a nu lua în discuție unele abateri comise de 3 membri USR Câmpia Turzii: Horațiu HatosHorațiu Mândruțiu și Mihai Popa.”, era informația publicată de TurdaNews, la data amintită.

Citește și:

Scandal în USR Câmpia Turzii! Conflicte între organizațiile Câmpia Turzii și Turda!

Ulterior, dar în aceeași zi, USR Câmpia Turzii a emis un comunicat de presă, în care menționează faptul că cele trei persoane menționate ca membri ai USR Câmpia Turzii au fost excluși din partid.

”Filiala USR Câmpia Turzii anunță că, începând cu data de 25.08.2019, următoarele persoane ṣi-au pierdut calitatea de membrii USR: Horațiu Hatos, fost membru PSD ṣi M10; Horațiu Mândruțiu, fost membru PNL; Mihai Popa, fost membru ALDE.  

Conform politicii transparente a partidului ṣi Statului USR, cei nominalizați au posibilitatea să conteste decizia Biroului Local al USR Câmpia Turzii prin recursul la Comisia de Arbitraj a filialei locale, ulterior județeană ṣi națională.”, se menționa în comunicatul de presă.

Citește și:

USR Câmpia Turzii vine cu precizări: Horațiu Hatos, Horațiu Mândruțiu și Mihai Popa, excluși din USR!

Horațiu Hatos nu a stat pasiv la acuzațiile aduse de foștii săi colegi și a anunțat o conferință de presă în care urma să-și prezinte punctul de vedere. Inițial, data era anunțată pentru 9 septembrie 2019. Ulterior a amânat-o pentru 12 septembrie 2019.

„Vreau să fac un anunț public referitor la toate mizeriile scrise în presă la adresa mea în ultimele săptămâni, astfel cum nu am avut nici o poziție oficială până acum vis a vis de toate aberațiile aruncate în spațiul public, cred că în data de 12.09.2019 este musai și ar trebui să declar presei sau cel puțin celor interesați de fenomen, lucruri interesate. Practic varianta mea vis a vis de toate mizeriile. Voi comunica locul și ora ulterior”, a spus Hatos, în 8 septembrie 2019.

Citește și:

Horațiu Hatos atacă în ”scandalul USR Câmpia Turzii”! Va spune LUCRURI INTERESANTE!

Însă, nici în 12 septembrie, Horațiu Hatos nu s-a mai prezentat în fața jurnaliștilor, așa cum a promis. 

”Din motive familiale, nu pot organiza sub nici o firmă conferința, așa cum am anunțat. Avem parastasul unchiului meu, care a predat armele în 31 iulie și voi fi plecat din localitate”, s-a ”scuzat”Hatos, în 12 septembrie 2019.

Citește și:

Horațiu Hatos, o nouă amânare în a spune LUCRURILE INTERESANTE despre excluderea sa din USR Câmpia Turzii

De atunci, Horațiu Hatos a ”uitat” de conferința de presă pe care a tot convocat-o și a tot amânat-o.

Ulterior, și-a anunțat apartenența la USR Turda, spunând că ”nu a renunțat la calitatea de membru”. Un enunț ciudat, în condițiile în care nu s-a pus niciodată problema ca el să renunțe, subiectul fiind excluderea sa din partid.

hatos usrturda 

Și din poziția de ”coleg de partid”, Horațiu Hatos a deschis un proces în care le cere colegilor săi de la USR Câmpia Turzii nu mai puțin de 250.000 de lei! Pe motiv că l-au ”denigrat public” și că astfel viitorul său politic e ”terminat”, chiar în pragul alegerilor locale și parlamentare care urmau. 

Suma solicitată este una colosal de mare, în condițiile în care firma soției sale, Hatdent SRL (activitate privată în domeniul stomatologiei), unde el se prezintă ”manager”, a raportat un profit net de 23.778 lei pe întreg anul 2019, în condițiile în care datoriile firmei se ridică la peste 500.000 de lei. De altfel, proitul TOTAL înregistrat de Hatos în activitatea sa antreprenorială, în intervalul 2013-2019, adică toată activitatea societății sale, se ridică la doar 29.164 lei. Iar el spera că daunele primite în acest proces îi vor aduce un profit de circa 9 ori mai mare!

Horațiu Hatos implicat și în alte situații conflictuale

Horațiu Hatos este genul persoanei conflictuale, dar care are ambiții politice. A candidat la Primărie din partea celor de la M10, în anul 2016, dar nu a adunat decât vreo 100 de voturi. Înainte de asta, a fost membru al organizației de tineret a PSD Câmpia Turzii, lucru confirmat de consilierul local Ionel Isac-Tudorache.

În 2019 a pierdut un proces în care a făcut o reclamație la Parchet, pentru distrugere, iar Parchetul a dat NUP (neînceperea urmăririi penale), decizie menținută și de Judecătoria Turda. 

În octombrie 2017 a fost implicat într-un scandal la localul ”Moara cu noroc”. Prin intermediul unei publicații locale cu care are relații apropiate, Horațiu Hatos a anunțat că a fost bătut și tâlhărit în incinta localului, fără ca bodyguarzii să intervină!

Acuzația, una foarte gravă, s-a dovedit ulterior a fi doar o invenție a lui Hatos. Reacția celor de la ”Moara cu noroc” a fost zdrobitoare pentru politicianul care acum este în USR. Cei de la ”Moara cu noroc” au prezentat înregistrările video, spunând că Hatos a intrat gratis în local (fără să achite intrarea, cum făceau ceilalți ”muritori” obișnuiți) și că era sub ”influența unor substanțe”.

”POVESTEA Ora 00:57 dl Hatos Horatiu intra in local. Din respect pentru el datorita faptului ca este un bun client este lasat sa intre GRATIS. Prima impresie a martorilor a fost ca este deja sub influenta unor substante fapt dovedit si de imaginile video. Trec aproximativ 2 ore de petrecere iar in apropierea orei 3 clientii sunt atentionati ca programul se incheie si sunt rugati sa paraseasca incinta. Horatiu Hatos impreuna cu inca o persoana ies din local veseli si plini de energie. 

Obiectul talhariei, respectiv "GEACA MINUNATA" este fluturat de catre acuzator urmand ca apoi sa paraseasca incinta cu tot cu geaca. Usa clubului a fost inchisa cu cheia dupa plecarea acestuia, programul terminandu-se si implicit si programul firmei de paza si a intregului personal. La aproximativ 5 minute dupa ce a Horatiu Hatos a iesit din raza camerelor video acesta se intoarce si bate violent in usa cu pretextul ca are nevoie de un telefon mobil sa sune la 112 intrucat nu mai are baterie. Se constata din video ca mai erau afara si alte persoane care detineau telefon dar a fost refuzat dat fiind faptul ca era baut bine si desigur sediul Politiei e la 3 minute de mers pe jos pe cand el a preferat sa piarda minutele in fata usii de parca cei ce erau inauntru stiau ce se intampla afara. La aproximativ 03 si 20 minute dl Hatos a plecat din fata localului dupa ce a fost refuzat si de un taximetrist. 

CONCLUZIA Orice s-a intamplat, daca s-a intamplat, sa intamplat in afara localui, in afara programului de functionare iar daca este de competenta cuiva acesta intamplare este de cea a POLITIEI si atat. Nu este de competenta oamenilor de ordine de la Moara cu Noroc sa faca legea pe strazi sau sa ii duca pe fiecare de manuta pana acasa.
REPERCURSIUNI 1. Imaginea localului denigrata pe nedrept 2. In lipsa scuzelor probabil un proces pe aceasta tema (cu dl Hatos in banca acuzatilor ca poate)”, au menționat cei de la localul ”Moara cu Noroc” din Câmpia Turzii.

Vezi mai jos înregistrarea video pusă la dispoziție de ”Moara cu noroc”:

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate