fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Screenshot 2020 11 28 at 03.56.25

Liderul PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a acordat un interviu, în care a vorbit despre meritele social-democraților în dezvoltarea Clujului. 

“PSD a pus bazele Autostrăzii Transilvania, primul element care a decongestionat traficul greu din municipiu. Apoi, de la PSD pornește tot ceea ce ține de o gândire a dezvoltării municipiului și a județului. Parcurile industriale, dezvoltarea aeroportului vin din perioada când PSD conducea Consiliul Județean, când era la guvernare. De aici a plecat dezvoltarea viitoare a aeroportului, cel mai mare după București, cu traficul cel mai mare din țară. Suntem și județul cu cele mai multe parcuri industriale”, a spus Alexandru Cordoș.

Liderul social-democraților clujeni a subliniat că anul acesta, după mult timp, PSD are o listă cu oameni valoroși propuși pentru Parlament.

“Pentru prima dată în ultimii ani reprezentăm o alternativă pentru clujeni. Nu vreau să sune a laudă exagerată. Profesorul Vasile Dâncu este printre cei mai puternici oameni politici din România și cu siguranță cel mai puternic din Transilvania”, a subliniat Cordoș. 

Principalele nume de pe lista PSD Cluj sunt Vasile Dâncu, pentru Senat, Patriciu Achimaș-Cadariu și Alexandru Cordoș, pe lista pentru Camera Deputaților. Dâncu a fost senator și europarlamentar, iar Cordoș are în CV două mandate de senator.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate