fbpx

 
 
Scrie un comentariu

93e377e2 d2c7 4bdf 83c9 51fceba6263c

  1. Candidații de pe listele PRO România sunt buni profesioniști și au cariere solide în mediul privat

Fie că sunt economiști, profesori, avocați sau ingineri, candidații PRO România Cluj sunt foarte buni profesioniști în domeniile în care profesează, toți au cariere solide construite prin muncă onestă și pregătire continuă. Motivația lor pentru a candida se bazează pe spirit civic, pe încrederea că își pot folosi experiența și pregătirea profesională în interesul public comun și pe dorința de a promova valori precum competența, integritatea,  solidaritatea,  echitatea și spiritul românesc. Căutați în alte partide vânătorii de ”ciolane”. 

  1. Susțin și promovează producătorii locali și produsele românești

Pe lista de priorități a PRO România se află și un proiect legislativ pentru a stimula implementarea conceptului ”farm-to-table” (de la fermă la masă) la nivelul întregii țări. Prin acest concept, fiecare regiune își va dezvolta un sistem alimentar autonom, iar aprovizionarea se va face cu prioritate de la producătorii locali (în restaurante, hoteluri, cantine, școli, magazine dedicate șamd). Competiția cu supermarketurile, în care trebuie să se angajeze producătorii români pentru a-și desface marfa, este nedreaptă pentru ei. De aceea, PROmisiunea PRO România este să-i sprijine și să-i promoveze pentru a avea o șansă reală pe piață.

  1. Pun sănătatea românilor pe primul loc

Realitatea nu mai poate fi acoperită de nicio minciună a Guvernului liberal. Spitalele sunt sufocate, secțiile de ATI explodează la propriu, sunt peste 10.000 de infectați pe zi, peste 10.000 de morți, piețele, teatrele, restaurantele, școlile sunt închise, economia este în colaps. Totul se datorează incompetenței și dezorganizării liberalilor. Cu câteva doze de vaccin, care vor ajunge cine știe când, poate chiar prin vară, liberalii ne aruncă praf în ochi. Există cu adevărat soluții care pot salva viețile a zeci de mii de români și PRO ROmânia le-a făcut publice! Una e foarte simplă: testarea în masă a populației! Există fonduri europene care pot fi atrase în acest scop, iar PRO România beneficiază de know-how în acest sens. 

  1. Liderul PRO România, Victor Ponta, a mai scos o dat țara din criză

În 2015, Guvernul Ponta a adus România la un deficit de 5 miliarde de RON (1 miliard de euro), a mărit toate pensiile, salariile pentru profesori și medici, a dublat alocațiile pentru copii, a aplicat TVA de 9% la alimente și HORECA și a redus impozitul pe dividende la 5%. Acum, deficitul e de 100 de miliarde de RON (20 miliarde euro) și disperarea e generalizată la nivelul societății: firmele românești sunt în faliment, mii de români își pierd viața din cauza coronavirusului, și alte zeci de mii de români își pierd locurile de muncă.  România are nevoie pentru anul 2021 de un premier și un guvern care să scoată România din criză. Acest premier este Victor Ponta, cel care a mai redresat România o dată după guvernarea dezastruoasă a PDL (acum PNL). O poate face din nou! 

  1. Au un plan anticriză și nu lasă pe nimeni în urmă!

PRO România a propus un plan pentru ieșirea din criză care prevede cinci măsuri importante pe care românii se pot baza. 

  • Venitul Minim de Crizăs - se acordătuturor celor care au venituri sub 2000 de lei.
  • Sprijinul Economic de Criză - prevede reduceri de TVA, anularea unor obligații fiscale, sprijin pentru plata chiriilor, amânarea unor rate bancare, redeschiderea afacerilor, acordarea de granturi și eficientizarea programului IMM I
  • Educație: reîntoarcerea în școli, în condiții de siguranță, și testarea repetatăa tuturor celor din sistemul de învățământ
  • Sănătate: implementarea unui program care săpermitătestarea tuturor, cu decontare pentru cei care optează săse testeze în privat.
  • PROmisiunea relansării economice: Se propune un Proiect Național de Investiții în infrastructură, agricultură, educație, sănătate și mediu. 

PRO România are soluțiile potrivite pentru a trece cu bine peste anul 2021! Nimeni nu va fi lăsat în urmă: nici cetățenii, nici firmele! Votați cu speranță pe 6 decembrie!

(Realizat de Geflo Media SRL la comanda Partidul PRO România - Cluj, cod mandatar: 11200008)

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate