fbpx

 
 
Scrie un comentariu

2020 12 01 Romania

E o perioadă grea pentru noi. O perioadă cu multe provocări, dar frumoasă, ca o adolescență. Pentru că suntem un stat tânăr.

Unora li se pare că lucrurile merg în direcția greșită, alții se plâng de prea multă inerție, iar alții cred că regresăm. Dar adevărul e că, la scară istorică, suntem pur și simplu tineri. Și încă învățăm.Am vrea să-i facem și pe alții să înțeleagă că nu suntem așa cum se zvonește. Ne e frică să nu fim văzuți ca o țară de corupți, ca o țară de incompetenți, ca o țară de hoți și cerșetori. Pentru că știm că nu suntem așa, pentru că știm că muncim din greu și că merităm fiecare lucru bun care ni se întâmplă. Și că e nedrept uneori că progresul e prea lent sau că unii aleg să fure startul.

Sunt multe de făcut încă în această țară și ne doare fiecare lipsă, fiecare lucru făcut în grabă, fiecare decizie greșită. Dar important e că nu renunțăm. De fiecare dată, ne ridicăm și alegem să construim în continuare acest stat, această națiune.

 Încet-încet, iată că ne găsim vocea și avem curajul propriilor opinii. Ne găsim identitatea, începem să credem în ea și în noi înșine.

Suntem mândri că suntem români, suntem mândri de ce-i românesc!

Suntem mândri de tine, România! 

(Realizat de Geflo Media SRL la comanda Partidul PRO România - Cluj, cod mandatar: 11200008)

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate