fbpx

 
 
2 Comentarii

60709032 1686758378136247 8083547717189500928 o

USR Câmpia Turzii a anunțat că se dezice de opinia lui Flaviu Bota (foto), vicepreședintele organizației locale, care a intrat în dizgrația locuitorilor după ce a criticat dotarea Spitalului cu un computer tomograf.

”Filiala USR Câmpia Turzii, susține și apreciază orice investiție pentru municipiul nostru ,implicit și acest Computer Tomograf  cumpărat de Consiliul Județean pentru Spitalul Municipal ,,Dr. Cornel Igna’’.

În urma articolelor apărute în presa locală referitoare la poziția USR Câmpia Turzii vis-a-vis de această achiziție a computerului tomograf, facem următoarele precizări:

- USR Câmpia Turzii, NU contestă achiziția acestui Computer Tomograf și consideră oportună această investiție, menită să imbunătățească actul medical pentru pacienții și bolnavii din zonă.

- USR Câmpia Turzii, se dezice de opinia colegului nostru Flaviu Bota care printr-o postare personală cu referire la acest CT,  a stârnit acest val de reacții negative din partea presei locale și a unor cetățeni.

În virtutea faptului că fiecare dintre noi avem dreptul  la libera exprimare, indiferent că suntem membrii ai unui partid politic sau nu, vă îndemnăm să tratați orice reacție/opinie a unui membru USR ca pe o opinie personală fără să fie considerată o poziție oficială  a unui partid politic.”, precizează președintele USR Câmpia Turzii, Gavrilă Mureșan-Pop.

Vă reamintim că, în cursul zilei de ieri, vicepreședintele USR Câmpia Turzii, Flaviu Bota, a lansat un atac vehement la adresa primarului Dorin Lojigan, acuzând că achiziția computerului tomograf pentru spitalul din localitate este ”fără rost”.

Citește și:

USR Câmpia Turzii critică vehement achiziția tomografului de la Spitalul din Câmpia Turzii

Organizația locală a USR Câmpia Turzii este măcinată, de ceva vreme, de tot felul de scandaluri și certuri între membrii. Unii și-au dat demisia, alții au fost înlăturați, iar o altă parte continuă să-și arunce săgeți unii altora. Există chiar și un proces pe rol, prin care Horațiu Hatos cere actualei conduceri a USR Câmpia Turzii nu mai puțin de 250.000 de lei, acuzând că a fost împiedicat să candideze la alegerile locale și ”să facă bine” locuitorilor.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    cvb · 12:56 25.11.2020
    inseamna ca ii bai acolo
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Ion · 18:39 25.11.2020
    Au ajuns stirile despre cine era Bota in Combinat si la urechile USR...securiciul de serviciu cu infos la zi despre colegi si nu numai...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate