fbpx

 
 
Scrie un comentariu

SPATARIU

Laurențiu Bondor, Samoilă Gal și Adrian Spătariu, consilieri ALDE în Câmpia Turzii, își declară susținerea deplină pentru candidații de pe lista comună PRO România-ALDE pentru alegerile parlamentare, cu deplina convingere că PRO România este singurul partid care pune oamenii pe primul loc, în fața intereselor personale sau de grup.

Reamintim faptul că, la congresul pe care cele două partide l-au avut în 8 noiembrie, s-a decis fuziunea dintre PRO România și ALDE, întărind orientarea social-liberală a noii formațiuni care în continuare se numește PRO România. 

˝Împreună suntem mai puternici și putem răspunde mai bine cerințelor și provocărilor societății de astăzi. Fuziunea dintre partidele noastre a fost foarte bine primită de către cetățeni și nu pot decât să mă bucur că astfel, am creat o alternativă reală și credibilă pentru partidele cu state vechi (PSD și PNL)˝, declară Remus Lăpușan, candidat PRO România pentru Camera Deputaților.

˝Suntem convinși că noul partid PRO România, cel de după fuziune, vine în fața dumneavoastră și mai bine pregătit pentru a prelua frâiele țării astfel încât să ne scoată din criză, în condițiile în care și noi, și ALDE și PRO România, avem oameni extrem de bine pregătiți în toate domeniile, care au dovedit deja că au experiența, expertiza și viziunea la nivel macro astfel încât să ieșim cu bine din toată această conjunctură economico-socială nefastă. Urăm mult succes colegilor noștri candidați din Cluj, cu deplina convingere că ne vor reprezenta cu onoare în Parlament!˝, declară cei trei consilieri locali din Câmpia Turzii, aleși în septembrie pe listele ALDE.

(Realizat de Geflo Media SRL la comanda Partidul PRO România - Cluj, cod mandatar: 11200008)

BONDOR

SAMOILA

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate