fbpx

 
 
Scrie un comentariu

cristea

Fostul ministru PSD, clujeanca Aurelia Cristea, este infectată cu COVID19 împreună cu alţi doi membri ai familiei aşteptând rezultatul pentru al patrulea, anunță aceasta pe contul de Facebook

Cristea spune că nu are o formă gravă a infecției, însă „dar nici placută nu a fost până acum”.

"Iniţial am vrut să scriu că sunt într-o relaţie, dar aici pe facebook relaţiile sunt setate cu inimioare (poate nu m-am priceput eu). Relaţia mea nu e însă una de iubire ci una de lupta cu COVID-19. A 6-a zi. Nu este o formă gravă, dar nici plăcută nu a fost până acum.

Am respectat toate măsurile, am purtat mască, am evitat deplasări în oraş şi întâlniri, am lucrat de acasă. Nu ştiu cum ne-am ales cu virusul, medicii spun ca e transmitere comunitară, sunt mulţi asimptomatici.

M-am testat imediat ce am avut simptome şi m-am autoizolat. Ne îngrijim acasă, trei membri ai familiei. Aşteptăm rezultatul pentru al patrulea. Unul singur e negativ până acum.

Ce vreau să spun este că evoluţia este diferită de la o zi la alta, pe când crezi ca eşti mai bine te loveşte din nou. O să fie bine!

DSP Cluj, Medicul de familie, Spitalul de Boli Infecţioase Cluj au fost interlocutori de nădejde în această perioadă. Vreau să le mulţumesc pe această cale pentru profesionalism şi empatie.

Aveţi grijă de voi, de cei dragi! Sănatate tuturor! Şi continuaţi să respectaţi măsurile de prevenire!", a scris Aurelia Cristea.

Un alt politician important al Clujului, Vasile Dîncu, de la PSD, este infectat, e asimptomatic și se află în autoizolare.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate