marian morar
m install
nello construct

Mesaj ciudat al Monicăi Uiorean, împotriva PSD Câmpia Turzii, pe pagina PSD Cluj!

zamblau eugen

Pe pagina de Facebook a PSD Cluj (pagină creată în 18 martie 2020, probabil pentru anul electoral 2020), s-a postat un mesaj atribuit fostului consilier local PSD Câmpia Turzii, Monica Uiorean, prin care aceasta critică organizația din Câmpia Turzii pentru motivul că ar fi exclus-o din partid.

”Sunt conștientă că trăim momente sociale dificile, în care bunul simț, profesionalismul, competentențele și loialitatea sunt considerate inutile în politica și in viața publică, dar cu toate acestea eu nu abdic de la aceste principii. Sunt social democrată din principiu și nu din interes, nici pentru un job, nici pentru a primi lucrări și contracte de la bugetul local, nici pentru a-mi angaja rudele sau pentru a vinde calculatoare la primărie sau pe la colegii de partid. Am fost și sunt pentru integritate și pentru libertatea exiprimarii propriilor păreri chiar dacă ele uneori dor, dar spun adevarul!

De peste 18 ani, sunt membra PSD Câmpia Turzii și am făcut politica bazându-mă pe aceste principii și crezuri!

Cu regret și compasiune spun că mișelește și fără curaj, fără să mi se de-a dreptul de a-mi spune părea și de mă apăra, începând cu 29.10.2020 am fost exclusă din PSD Câmpia Turzii, pe motive injuste, mincinoase și fără fundament, pentru ,,delict de opinie”!

Din păcate, astăzi, PSD Câmpia Turzii nu mai există cu adevărat, nu se mai apără principii și idei, nu se mai face politică pentru cetățeni, totul este doar o golăneală. PSD Câmpia Turzii a fost confiscat de un grup care își apăra interesele personale și afacerile!

Am fost jignită, amenințată, pentru ca nu am dat curs propunerilor, lor și pentru că nu am sprijinit incompetenta, deghizată în bun simț!

Tot ceea ce se întâmplă azi in PSD Campia Turzii este ilegitim, imoral și nestatutar! PSD Câmpia Turzii nu mai există!

Viața politica din municipiul nostru are nevoie mai mult ca oricând de un proiect politic, de stânga, adevărat, modern și european!

Ținem aproape!”, este mesajul atribuit fostului consilier local din partea PSD Câmpia Turzii.

Monica Uiorean, fost consilier local și fost președinte al organizației de femei a PSD-ului local, este considerată o apropiată a fostului lider PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, care a pierdut conducerea organizației locale în favoarea actualei conduceri. Nici Petre Pop și nici Monica Uiorean nu s-au regăsit pe lista PSD Câmpia Turzii, la alegerile locale de la finele lunii septembrie.

Petre Pop a cochetat cu ALDE, mai ales că recenta fuziune a Pro România cu ALDE îi dă posibilitatea să devină membru al Pro România. Astfel, nu este exclus ca și Monica Uiorean să urmeze aceeași cale, respectiv spre Pro România, unde organizația județeană este condusă de Remus Lăpușan, fostul lider PSD Cluj și apropiat al lui Petre Pop.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2