fbpx

 
 
Scrie un comentariu

dorinel munteanu

După eșecul de la alegerile locale, fostul fotbalist Dorinel Munteanu deschide lista pentru SENAT la Cluj din partea PMP.

 „Există o premieră importantă – PMP intră în această competiție fără importuri. Suntem partidul care nu a importat niciun parlamentar de la alte partide, oameni care pe ultima sută de metri au venit aici, în curtea PMP, și ne-au implorat să-i luăm pe listele noastre pentru a aduce plus-valoare. Cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista senatorilor PMP în județul Cluj”, a precizat Eugen Tomac.

Inițial, Dorinel Munteanu a candidat pentru Consiliul Local al municipiului Galați din partea PMP, el fiind primul nume pe lista formațiunii politice. Dorinel Munteanu nu a intrat în Consiliul Local Galați, pentru că PMP nu a obținut numărul de voturi necesar.


Partidul Mișcarea Populară, din partea căruia a candidat Dorinel Munteanu, a obținut 4,9% din totalul voturilor și nu a intrat în Consiliul Local.

Senatorul Vasile Cristian Lungu, președitele filiale PMP Cluj a precizat că situația listei pentru Camera Deputaților nu este încă decisă, întrucât i s-a cerut atât de către organizația din Cluj, cât și de către cea din Sălaj să deschidă lista de deputați. În aceeași situație se află și profesorul Avram Fițiu, care a candidat din partea partidului pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, la alegerile din 27 spetembrie.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate