m install
petlinii
nello construct

PNL Cluj și-a definitivat lista pentru Camera Deputaților și Senat (UPDATE)

floris

Liberalii clujeni se pregătesc de alegerile parlamentare, duminică seara au definitivat lista cu propunerile pentru Senat și Camera Deputaților.

Turdeanca Cristina Burciu ar prinde un loc eligibil pentru Camera Deputaților, urmând să fie la al doilea mandat, în schimb „veteranul” Marius Nicoară este out de pe lista de parlamentari.

La Camera Deputaților, candidații sunt Adrian Oros (ministrul Agriculturii), Cristina Burciu (Turda), Sabin Sărmaș (directorul Agenției pentru digitalizarea României), Sorin Moldovan (nepotul lui Vasile Blaga) și Ovidiu Câmpean (directorul Direcției de Dezvoltare Locală din Primăria Cluj-Napoca).

Senat: Radu Moisin (fost primar interimar, viceprimar, consilier local și avocat).

Toate aceste locuri sunt eligibile în opinia stiridecluj.ro.

UPDATE:

Conform Ziua de Cluj, Turda are loc eligibil pentru Camera Deputaților. Favorită ar fi Cristina Burciu, dar primarul Cristian Matei are dreptul de a pune pe cine vrea.

”De remarcat puterea pe care o are în PNL Cluj fostul primar PSD din Turda, Cristi Matei, care a primit „în gestiune” poziția 4 pe lista de la Camera Deputaților și va decide singur cine candidează pe acel loc: în pole position este fostul deputat PSD Cristina Burciu, dar mai pot apărea surprize.”, a menționat sursa citată.

”Depunerea cererilor de candidatură continuă în PNL Cluj până mâine. Ulterior, va fi organizat un birou executiv județean care va stabili ordinea candidaților. Lista va fi apoi trimisă la București pentru validare, așa că nu este exclus să apară surprize.”, mai precizează sursa citată.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: