fbpx

 
 
1 Comentariu

ciprian rigman

Președintele USR Turda, Ciprian Rigman, a mai primit încă o ”lovitură politică”, după ce la alegerile locale i s-a blocat candidatura, atât pentru Consiliul Local, cât și pentru Consiliul Județean. De data aceasta, a fost pus la ”colț” pe lista pentru Camera Deputaților, acolo unde spera să ajungă pe un loc care să-i permită să se înfrupte din indemnizația și beneficiile de parlamentar.

Pe lista pentru Camera Deputaților este abia pe locul 8, total neeligibil. Un alt perdant este deputatul în funcție Emanuel Ungureanu, care are toate șansele să-și piardă locul din Camera Deputaților, după ce colegii săi din Alianța USR-PLUS i-au acordat voturi insuficiente, ajungând abia pe locul 5 pe lista de deputați, loc care este tot neeligibil.

De altfel, USR Cluj a pierdut pe linie în favoarea celor de la PLUS Cluj, care și-au poziționat oamenii pe locurile eligibile, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților, chiar dacă sunt niște ”no name”-uri politice.

La Senat, Bordei Cristian i-a ”luat fața” lui Goțiu Mihai, care are șanse infime de a mai intra în Parlament, de pe locul 2 la Senat.

La Camera Deputaților, Murariu Oana și Băltărețu Viorel ocupă primele 2 locuri (ambii de la PLUS), fiind urmați de USR-istul Molnar Radu, un cvasi-necunoscut și el.

USR PLUS poate miza pe maxim 1 loc la Senat și 3 locuri la Camera Deputaților.

USR PLUS este în picaj liber în județ, după ce la alegerile europarlamentare au avut 30% pe județ, iar la recentele alegeri locale doar 17%.

638b0bace4ea5155ef503a8c69ed3a58

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate