fbpx

 
 
5 Comentarii

primarul din turda cristian matei dat afara

Primarul liberal Cristian Matei nici nu vrea să audă de vreun protocol cu PMP Turda, prin care să-și asigure majoritatea în Consiliul Local Turda.

”Din punct de vedere al discuțiilor purtate între cele 2 partide, din câte am înțeles, această colaborare nu va fi una impusă fiecărei organizații din teritoriu, ci mai degrabă este o chestiune care ține de oportunitatea de a face majoritate, acolo unde există această oportunite”, a declarat Cristian Matei pentru RefleqtMedia.

Practic, Cristian Matei spune că la Turda nici nu se pune problema vreunei colaborări între PNL și PMP, chiar dacă la nivel național există un protocol în acest sens, cu aplicabilitate în toate localitățile.

Ba mai mult, liderul PNL Turda spune că a făcut plângeri împotriva PMP Turda și a președintelul Adrian Nap, pentru că l-ar fi denigrat în campania electorală.

„Fiecare om își asumă ceea ce afirmă și felul în care denigrează pe altcineva. Bineînțeles că acele manifestări împietează asupra relațiilor ulterioare dintre partide.”, a mai spus Cristian Matei, citat de sursa menționată.

În aceste condiții, cel mai probabil PNL va face majoritate în Consiliul Local cu ajutorul UDMR-ului. PNL are 10 consilieri locali, din totalul de 21, în timp ce UDMR are 2 consilieri locali. Celelalte formațiuni politice din forul deliberativ local sunt USR PLUS, PSD și PMP, fiecare cu câte 3 consilieri locali.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    alina · 19:27 06.10.2020
    No bine no, sigur că face alianță cu UDMR. Doar le-a făcut creșă!!!Totul a fost gândit dinainte!!!Ungurii urmăresc întotdeauna să le pice ceva!!!Chiar și un rahat!!!

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate