marian morar
m install
nello construct

Președintele USR Turda, Ciprian Rigman, vrea în Parlament!

zamblau eugen

Președintele USR Turda, Ciprian Rigman, își dorește să candideze pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare care ar putea avea loc în 6 decembrie.

Asta după ce candidatura sa a fost respinsă pentru alegerile locale care au avut loc recent, fiind considerat un ”traseist”.

Ciprian Rigman a fost vicepreședinte al PNL Turda și fost consilier local din partea acestui partid, în mandatul 2016-2020, însă și-a dat demisia atât din PNL, cât și din Consiliul Local, pentru a se înscrie ulterior în USR.

Conform media9.ro, 28 de persoane din Cluj și-au depus dosarele pentru înscrierea în lupta internă pentru a fi desemnați candidați ai USR PLUS pentru Parlamentul României, 16 de la USR și 12 de la PLUS.

Totuși, șansele lui Ciprian Rigman de a prinde un loc eligibil sunt destul de mici. În urmă cu 4 ani, Turda a fost reprezentată pe listele USR Cluj pentru Parlament de Andrei Suciu (locul 5 la Camera Deputaților) și de Daniel Doboș (locul 3 la Senat), însă pozițiile lor erau neeligibile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2