fbpx

 
 
Scrie un comentariu

virgil pacurar ceanumare

La final de campanie electorală, vă mulțumesc tuturor locuitorilor comunei Ceanu Mare pentru răbdarea şi înţelegerea de care aţi dat dovadă urmărindu-mi platforma-program a proiectelor pe care le-am realizat în perioada în care am condus comuna dar şi a proiectelor pe care intenţionez să le realizez cu ajutorul dumneavoastră dacă o să ocup fotoliul de primar.

Am înțeles că vă doriți o comună în care să vă simțiți respectați de către autorități și funcționarii publici, că sperați să aveți servicii publice care să nu vă umilească, că vreți să fiți în siguranță pe străzi, că școlile și grădinițele să fie curate și dotate corespunzător aşa ca în alte ţări ale Uniunii Europene.

Am reținut că vreți drumuri asfaltate şi curate, strategii de încurajare a investițiilor în zonă și că trebuie implementat un management care să crească substanțial confortul rural prin accesarea de fonduri europene. Toate acestea sunt așteptări rezonabile, pertinente, care trebuie să fie obiectivele administrației publice din comuna noastră – administraţie format din oameni tineri dar şi cu experienţă.

Dar lecția cea mai importantă pe care am învățat-o a fost aceea a respectului- a unui respect manifestat reciproc între noi, ca parteneri de dialog, motiv pentru care revin cu gratitudinea mea și vă garantez că am înțeles ceea ce vă doriți.

Susțin cu tărie că cei din echipa mea ar putea fi administratorii treburilor publice și nu proprietarii domeniului public. Din această perspectivă, alesul, fie el primar sau consilier local, așa cum am mai spus în această campanie, trebuie să încurajeze, să mențină și să dezvolte comunicarea cu cetățenii pentru a înțelege ce vă dumneavoastră și să să găsească soluții pentru dezvoltarea localității în direcția dorită de dumneavoastră.

Vă doresc multă sănătate! Fie ca cel mai bun candidat să câştige!

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate