fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Corina Cretu 3

Corina Crețu, europarlamentar, fost comisar european pentru dezvoltare regională, a  fost prezentă în vizite electorale la Turda și Câmpia Turzii, pentru a susține candidații PRO România la alegerile locale din 27 septembrie.

˝Mult succes, Mircea Irimie, candidatul PRO România la funcția de primar al municipiului Turda, Cozmin Șasa, candidatul PRO România la funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii, precum și întregii echipe PRO România! M-am bucurat că a fost alături de noi și Remus Lăpușan, candidatul PRO România la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. Îi urez succes și îi sunt alături! I-am întâlnit astăzi pe candidații PRO România la consiliile locale, Consiliul Județean și primăriile din această zonă. Sunt oameni de calitate, cu experiență în administrație, care pot contribui la dezvoltarea localităților pe care le vor reprezenta. Au alături de ei și mulți tineri, dornici să facă o schimbare în bine. Sunt convinsă că, prin experiența lor bogată, atât Remus Lăpușan, cât și Cozmin Șasa și Mircea Irimie vor aduce plus-valoare în administrația locală de aici. Succes tuturor!”, a transmis Corina Crețu.

Turda a primit bucuroasă vizita doamnei europarlamentar Corina Crețu, care și-a manifestat susținerea față de candidatul Mircea Irimie și echipa sa de consilieri la Primăria Turda, cât și susținerea față de Remus Lăpușan și echipa de candidați PRO România la Consiliul Județean Cluj. Iar candidații PRO România au declarat că apreciază apropierea față de turdeni și sprijinul unui om cu o expertiză recunoscută atât la nivelul Comisiei Europene cât și în cadrul Parlamentului European.

De asemenea, echipa PRO România din Câmpia Turzii a transmis: ”Îi mulțumim doamnei Corina Crețu pentru vizita de azi în Câmpia Turzii pentru a susține candidații PRO România la Primăria Câmpia Turzii, Tritenii de Jos și candidații la consiliile locale din Luna și Viisoara.”

Corina Cretu 2

Produs de SC Geflo Media SRL, la comanda Partidului PRO România – Cluj, Cod mandatar financiar: 21200010

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate