fbpx

 
 
Scrie un comentariu

119060741 1827949977346955 4154438760826483183 o

Dragii mei, mă numesc RECE Gheorghe-Iulian, am 45 de ani, sunt căsătorit și am un băiat. Născut și crescut în Câmpia Turzii, într-o familie de oameni iubitori, harnici, cu credință în Dumnezeu, educat să respect oamenii, să am bun-simț, m-am hotărât să candidez pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii, la cererea multor cetățeni și pentru că nu îmi place deloc cum arată și ce se întâmplă în urbea noastră.

Ultimii 4 ani mi-au lăsat un gust amar, am trăit într-un oraș măcinat de orgolii și lupte personale, divizat de ură și dușmănii, împărțit între ”ai mei, buni” și restul ”răi”, un loc unde conducerea nu aude nevoile și necazurile oamenilor, unde cetățeanul este tratat cu dispreț și aroganță. Șantierele interminabile, haotic gestionate, lucrările de proastă calitate, locurile de joacă, parcurile, monumentele, fântânile arteziene neîngrijite, nefuncționale, mizeria, gunoaiele, lipsa de respect față de banul public, încheie un tablou cenușiu și sumbru al acestor ani!

Am să lupt în continuare pentru ca noi, cetățenii cinstiți, cu suflet mare, bun-simț, iubitori ai acestor meleaguri să ne recâștigăm orașul.

Interesul Câmpiei Turzii trebuie să fie pe primul loc, iar toate celelalte să dispară; respectul față de cetățean și față de banul public să devină realitate, iar mentalitatea de stăpân să dispară!

Împreună putem face această schimbare în bine. este atât de ușor și depinde doar de noi ca municipiul Câmpia Turzii să redevină casa noastră, familia noastră, locul în care este cel mai bine să trăiești!

Doamne ajută!

Cu dragoste și respect, al dumneavoastră, Gheorghe-Iulian RECE.

Produs de SC Geflo Media SRL, la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21200019.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate