fbpx

 
 
Scrie un comentariu

PMP Tureni continuă să vă arate adevărata față a primăriței din Tureni, care poate fi schimbată la alegerile locale din 27 septembrie.

Iată ce spune doamna Geta Cojocnean:

”Am și eu drept la replică. Vreau sa-i spun doamnei primar sa termine odată cu minciunile. Știe foarte bine că nu e adevărat ce spune despre mama mea deoarece ea și acoliții ei au făcut plângere la poliție și cu buletinele și cu toate terenurile noastre. Am fost verificați ani de zile și nu s-a adeverit nimic.

Răspunsul de azi al primăriței reflecta clar dușmănia care o are cu familia noastră, deoarece cat mama a fost consiliera nu și a putut onora promisiunile electorale din primul ei mandat. Funcții și terenuri promise susținătorilor.

Doamna primar am văzut că îți place să faci dare de seamă. După alegeri hai sa facem o dare de seama împreună... in fata camerelor cum îți place... fiecare cu actele doveditoare. Aștept o dată exactă.

Vreau sa va mai spun că interesant este că acolo unde zice ea că e terenul lor și le-a fost atribuit prin ordinul prefectului mai sunt alti proprietari cărora doamna primar le-a emis autorizație de construcție. Interesant că terenul lor l-a ocolit ordinul prefectului și fix al nostru l-a atribuit. CF pe care le-ați anexat știi bine că sunt in alta zona. Sau poate nu știți să citiți un CF?”.

Citește și:

Abuzurile primăriței din Tureni! Are plângere penală pentru abuz în serviciu!

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate