fbpx

 
 
Scrie un comentariu

FB IMG 1557295150725

Am fost Secretar de Stat în Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social. Dragi prieteni, am fost un Secretar de Stat foarte implicat. Am avut ca și atribuții relația diplomatică, consultarea și dialogul cu ONG-uri, Asociații și Federații.

De asemenea aveam atribuită însoțirea sau înlocuirea Ministrului la ședințele de Guvern. Am colaborat excepțional cu Ministrul Gabriel Petrea, cu Secretarul de Stat Marius Sepi și cu toți colegii din cabinetul Ministrului.

Mai departe de ședințele de Consultare si Negociere, uneori prea dure și cu multă presiune, pot spune că am avut șansa de a învăța Administrație Centrală la nivel superior.

Stimați turdeni, faptul că am deținut funcții demnitate publică, Viceprimar al municipiului Turda, Deputat în Parlamentul Romaniei și Secretar de Stat în Guvernul României, mi-a creat șansa de a cunoaște legislația, demersurile și procedurile necesare administrației publice locale sau centrale. Munca administrativă presupune experiență și capacitate de organizare. Tot bagajul de cunoștințe asimilat, ocupând aceste funcții și toată energia mea le voi consacra în folosul comunității noastre.

A fi un ALES LOCAL nu este la îndemâna oricui. Un oraș nu poate fi condus de oricine.

Eu sunt PRO ROMANIA pentru că țin cu ROMANIA și iubesc TURDA.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate