fbpx

 
 
3 Comentarii

tureni doc 01

Abuzurile primăriței Daniela Mănăilă sunt cunoscute de toți localnicii din Tureni. Să vedem ce spun cetățenii despre abuzurile primăriței:

”Mă numesc Cojocnean Geta și vreau să vă aduc la cunoștință abuzul pe care primarul Manaila Daniela îl face asupra mea și a familiei mele. In data de 9.08.2019 am depus la primăria Tureni o adresă prin care solicitam stampila pe planul parcelar a unui teren intabulat pe numele meu și a fratelui meu. Răspunsul primit a fost unul negativ deoarece susține primarul, terenul le-ar fi fost atribuit lor prin ordinul prefectului.

In data de 19 .09.2019, am depus o alta adresa la primaria Tureni prin care solicitam stampila pe plan parcelar pe un alt teren situat in cu totul alta parte. Răspunsul a fost același.... le-a fost atribuit lor prin ordinul prefectului.

Prin intermediul avocatului am obținut ordinul prefectului și bineînțeles că terenurile mele nu le-au fost atribuite, in ordin fiind specificate clar tarla, parcela și mp. Am făcut din nou adresa la primărie pentru avizarea favorabilă și răspunsul a fost că își mențin pozitia specificata în răspunsurile anterioare.

În situația dată m-am îndreptat către procuror cu plîngere penală pentru abuz în serviciu și către instituția prefectului. Din câte știu la aceasta data încă primăria nu a trimis răspunsul și actele care au stat la baza refuzului deși au trecut 30 zile. Ceea ce e cel mai grav și ce am constatat de puțin timp este intabularea pe care primăria a făcut-o in martie 2020 exact peste terenul pe care eu dețin titlu de proprietate și pentru care inca de anul trecut solicitam avizarea planului parcelar.

Mă întreb cine îi dă dreptul sau cine se crede? De ce își permite să sfideze și justiția și instituția prefectului. Pentru că are spatele asigurat de soțul său și alte persoane cu care ea face parada?”.

PMP Tureni

tureni doc 02

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate