m install
petlinii
nello construct

Lucian Nemeș (PPU): Întunericul își arată fața hidoasă!

floris

 

Întunericul se manifestă în toată hidoșenia lui, în aceste zile! Primarul Cristian Matei vrea să elimine toți contracandidații, să desființeze partidele și chiar să elimine existența locului 2, prin dispoziție de primar, în cazul în care ar candida singur să nu existe riscul să termine pe 2! Furia oarbă îl determină să-și arate adevărata față, pentru cei care încă nu l-au cunoscut.

Mânat de Întunericul care l-a invadat, primarul Cristian Matei mi-a făcut plângere penală, pentru că aș fi refuzat predarea autoturismului instituției, în urma dispoziției sale cu accente dictatoriale evidente. Mașina este în curtea Primăriei și nu am umblat cu ea!

Asta în timp ce el se plimbă cu mașinile instituției, în campania electorală. Evident, Întunericul își închipuie că poate face orice, considerându-se ”dumnezeul” localității. Cum de altfel vrea să demonstreze și prin dispoziția dată, prin care mi s-a interzis dreptul de a circula cu mașina de serviciu, în ciuda faptului că există o hotărâre de Consiliu Local care îmi oferă acest drept! Iar o dispoziție de primar, chiar a Întunericului în persoană, nu poate fi ”mai tare” decât o hotărâre de Consiliu Local, care este o ”lege locală”. Și cum vrea să demonstreze, cu ajutorul lacheilor plătiți, că le face plângeri penale la toți cei care i se împotrivesc, la toți cei care nu se închină Întunericului!

Eu nu am nevoie de intermediari, pentru a-i transmite că a luat-o pe calea greșită a pierzaniei. Sunt bărbat și mai mult decât atât: sunt de partea Luminii! Și oricât ar crede că Lumina nu va birui, se va întâmpla acest lucru cu prisosință! Pentru că Lumina nu poate fi biruită de sufletele chinuite ale Întunericului!

Din 27 septembrie, turdenii vor alunga Întunericul care a cuprins orașul! Vor alunga teama, dictatura, teroarea, amenințările, manifestările de tip mafiot, ego-ul fără margini, vibrațiile joase, invidia, aroganța… E ziua în care vom redeveni liberi, ziua în care ne vom alege un viitor luminos…

Biruința e de partea Luminii! Întotdeauna!
Iar cel care sapă groapa altuia, va cădea în ea, negreșit! Întotdeauna!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: