fbpx

 
 
2 Comentarii

120084360 3933004583383434 7200955932480621278 n 

Întunericul se manifestă în toată hidoșenia lui, în aceste zile! Primarul Cristian Matei vrea să elimine toți contracandidații, să desființeze partidele și chiar să elimine existența locului 2, prin dispoziție de primar, în cazul în care ar candida singur să nu existe riscul să termine pe 2! Furia oarbă îl determină să-și arate adevărata față, pentru cei care încă nu l-au cunoscut.

Mânat de Întunericul care l-a invadat, primarul Cristian Matei mi-a făcut plângere penală, pentru că aș fi refuzat predarea autoturismului instituției, în urma dispoziției sale cu accente dictatoriale evidente. Mașina este în curtea Primăriei și nu am umblat cu ea!

Asta în timp ce el se plimbă cu mașinile instituției, în campania electorală. Evident, Întunericul își închipuie că poate face orice, considerându-se ”dumnezeul” localității. Cum de altfel vrea să demonstreze și prin dispoziția dată, prin care mi s-a interzis dreptul de a circula cu mașina de serviciu, în ciuda faptului că există o hotărâre de Consiliu Local care îmi oferă acest drept! Iar o dispoziție de primar, chiar a Întunericului în persoană, nu poate fi ”mai tare” decât o hotărâre de Consiliu Local, care este o ”lege locală”. Și cum vrea să demonstreze, cu ajutorul lacheilor plătiți, că le face plângeri penale la toți cei care i se împotrivesc, la toți cei care nu se închină Întunericului!

Eu nu am nevoie de intermediari, pentru a-i transmite că a luat-o pe calea greșită a pierzaniei. Sunt bărbat și mai mult decât atât: sunt de partea Luminii! Și oricât ar crede că Lumina nu va birui, se va întâmpla acest lucru cu prisosință! Pentru că Lumina nu poate fi biruită de sufletele chinuite ale Întunericului!

Din 27 septembrie, turdenii vor alunga Întunericul care a cuprins orașul! Vor alunga teama, dictatura, teroarea, amenințările, manifestările de tip mafiot, ego-ul fără margini, vibrațiile joase, invidia, aroganța... E ziua în care vom redeveni liberi, ziua în care ne vom alege un viitor luminos...

Biruința e de partea Luminii! Întotdeauna!
Iar cel care sapă groapa altuia, va cădea în ea, negreșit! Întotdeauna!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Adi · 20:44 23.09.2020
    Atâtia ani sa stai in apropierea lui Matei si doar acum sa iti dai seama ca omu e rau, razbunator si fara scrupule pai asta spune multe si despre tine măi băiatule ori ai fost prostuț ori părtinitor.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dan · 10:21 25.09.2020
    Eu tot pe Matei o sa il votez, doar pentru ca il vad pe Nemes asta ca altceva nu stie sa faca decat sa ii gaseasca rau primarului.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate