fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Doru Anca foto

PRM isipropune ca proiecte de viitor in municipil nostru o mai buna legatura cu toate cultele din oras.

Vom organiza excursii cu enoriasii tuturor parohiilor pentru a vizita in tara toate lacasele de cult cu scopul de amentine nestins spiritul nationalist care caracterizeaza PARTIDUL nostru.

Totodata vom organiza simpozioane cu mai multe subiecte atractive pentru toate categoriile sociale tinand cont de actualele conditii sanitare din tara.

In cea ce priveste sprijinul financiar in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare vom sprijinii in noul CONSILIUL LOCAL acordarea de sume pentru reparatiile necesare tuturor locaselor de cult. Paralel vom sponzoriza cu diferite sume cultele din municipiul nostru pentru nevoile curente.

O preocupare permanenta va fi gasirea de solutii  pentru a acorda terenuri pe cat posibil proprietatea Consiliului Local in vederea amenajarii sau extinderea de noi cimitire. Deasemenea vom impulsiona construirea unei capele multiconfesionale, mai ales in zona catedralei PROTOPOPIALE, intrucat actuala capela din cimitirul mixt este necorespunzatoare si neincapatoare.

ing ANCA DORU presedinte PRM TURDA 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate