fbpx

 
 
Scrie un comentariu

pro remuslapusan

Am ajuns la același nivel de poluare cu marile orașe europene! Calitatea aerului din Cluj-Napoca lasă de dorit de multă vreme, și cu toate acestea autoritățile publice nu fac nimic! Pe lângă rezolvarea problemelor legate de trafic, trebuie să ne gândim și la acțiuni care țin strict de zona de protecția mediului!

Realizarea unui inel verde în jurul Clujului este unul dintre proiectele mele de suflet! Avem deja zone împădurite – pădurea Făget, pădurea Hoia, acestea trebuie protejate și conservate! Vom face acțiuni periodice de ecologizare, dar vom întări și controlul pentru respectarea regulilor – activitățile în aer liber gen grătare să se desfășoare doar în locurile special amenajate, să nu se arunce gunoaie la întâmplare, să nu se defrișeze ilegal, iar cei care produc deșeuri industriale - să respecte toate normele de decontaminare și depozitare, respectiv cei care produc noxe în timpul proceselor tehnologice – să nu depășească normele de poluare. 

Împreună cu primăriile comunelor limitrofe, vom identifica parcele care pot fi împădurite cu specii de arbori care au creștere rapidă! În câțiva ani, va crește suprafața împădurită, și implicit resursa de oxigen.

Protecția mediului este o datorie pe care o avem față de copiii noștri. Un mediu poluat lasă urme adânci asupra sănătății pe termen lung.

În 27 septembrie, fiți PRO mediu, fiți PRO Cluj, votați Remus Lăpușan – președinte al Consiliului Județean Cluj și echipa de consilieri județeni PRO România!

Produs de SC Geflo Media SRL, la comanda Partidului PRO România – Cluj, Cod mandatar financiar: 21200010

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate