fbpx

 
 
Scrie un comentariu

FB IMG 1600772865025

In perioada 2012 - 2016 am fost Deputat în Parlamentul Romaniei.

- Am inițiat 94 de Propuneri Legislative din care 19 au devenit legi semnate de cei doi Președinți ai României (Traian Băsescu și Werner Klaus Johannis)  și produc efecte astăzi în România  ( Legea Dieteticienilor , Legea Fizioterapeutilor,  Legea Turda - Oraș Martir,  etc ). 

- Am avut 72 de Luări de Cuvânt,  60 de Declarații Politice și 96 de Interpelări ,

- Am făcut demersuri necesare la Ministerul Sănătății  pentru demararea lucrărilor de modernizare a Spitalului Municipal din Turda și am adus în trei tranșe 20 milioane Lei , 45 milioane Lei  și încă 45 miloane Lei . In total am adus pentru Spital 110 miliarde lei vechi .

- Am făcut demersuri la Secretariatul pentru Culte pentru acordarea de fonduri necesare lucrărilor la Mănăstirea Mihai Vodă din Turda , în anul 2013 - 30 000 Lei,  în 2014 - 50 000 Lei,  în 2015 - 90 000 Lei iar în anul 2016 - 300 000 Lei.  

- Am făcut nenumarate demersuri alături de Revoluționarii Turdeni la Secretariatul de Stat și la Parlamentul Romaniei. 

- Am organizat la Turda prima Delegație Parlamentară pentru Roșia Montana care m-am  deplasat la fața locului însoțit de multi reprezentanți ai Presei din Turda , Cluj Napoca si Alba Iulia  având întâlniri și dezbateri cu dl .Feneșer - Prefectul de Alba , conducerea RMGC , ONG- urile care activau pentru protecția mediului și cu aproximativ 1000 de mineri si locuitori.  

Televiziunile Naționale au participat la eveniment și au transmis în direct și în zilele următoare invitandu-mă  într-o emisiune în direct de la Roșia Montana dar și în studiourile din București. În urma acestei acțiuni a mea , Parlamentul Romaniei a constituit Comisia Parlamentară care să evalueze situația , astfel putem spune că într-o foarte mare măsură, faptul că astăzi nu se fac exploatări cu Cianuri la Roșia Montana mi se datorează și mie.

- Am fost Vice Președintele  Comisiei de Sănătate și am reprezentat România la Bruxelles.  Am inițiat în domeniul sănătății mai multe proiecte de legislative ( Legea Fizioterapeutilor , Legea Dieteticienilor,  Legea Educație prin Sport , Legea acordării de burse medicilor tineri până la vârsta de 35 de ani , etc ) din care o parte au devenit Legi .

- În urma modificării Legii Bugetului , am facut demersuri si am adus  pentru Primăria Turda pentru acordarea de către Guvernul Ponta a sumei de 12 milioane Lei pentru echilibrare bugetară .

- Am tinut cu rigurozitate audiențe cu cetățenii în fiecare zi de vineri primind în audiență 370 de cetățeni si grupuri de cetățeni si de asemenea reprezentanți ai Administrațiilor din vecinătatea Turzii . 

- Am susținut sportul și am făcut demersuri doamna Ministru Gabriela Szabo , la doamna Secretar de Stat Alina Cazanacli pentru obținerea Certificatelor Sportive pentru handbalul și fotbalul turdean . 

- Am participat la peste 150 de Comisii de Specialitate în Senat sau in Camera Deputaților pentru a-mi susține proiectele .

- Am susținut și reprezentat în Parlamentul Romaniei si la Guvern , administrațiile din Turda , Câmpia Turzii ,  Tureni , Aiton , Viișoara,  Băișoara , Mihai Viteazul , Pălatca,  Cojocna , etc . Demersuri firești pentru un Parlamentar care repezintă această zonă .

-  În mandatul meu am adus reprezentanti ai Guvernelor la Turda , Campia Turzii si în alte comune pentru vizite de lucru la Unități de Producție,  Școli, Grădinițe și Colegii , Primării,  Stațiunea de Cercetare Agricolă din Turda,  Salina Turda , Cheile Turzii,  etc , Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale - Daniel Constantin de 5 ori , Ministrul IMM, Mediului de Afaceri si Turismului - Maria Grapini de 5 ori , Ministrul Educației si Cercetării Științifice - Sorin Câmpeanu și Secretarii de Stat : Raed Arafat,  Răzvan Vulcănescu,  Alina Cazanacli,  Cristian Cosmin,  Anca Ionescu și Dan Bologa . De asemenea la invitația mea au vizitat Turda Președintele Senatului - Călin Popescu Tăriceanu  și Vice Președintele Senatului Vasile Nistor .

Eu sunt PRO ROMANIA pentru că țin cu ROMANIA și iubesc TURDA

FB IMG 1600772876315

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate