fbpx

 
 
Scrie un comentariu

andreea bobis PPU

27 septembrie va fi ziua în care vei alege ce este și ce va fi Turda. Și totul cu un simplu vot... O simplă alegere...

27 septembrie va fi ziua în care vei alege cu sufletul și cu conștiința dacă Turda rămâne la mâna unei administrații mediocre sau dacă Turda îți regăsește spiritul inovativ și grijuliu față de fiecare categorie de oameni care trăiesc aici...

Numele meu este Andreea Bobiș și sunt Trainer, Coach, Speaker acreditat John Maxwell Team. Locuiesc în Turda de când m-am născut. Aici este locul în care intenționez să îmi cresc copilul. Aici este locul în care vreau să trăiesc. Aici este locul în care vreau să creez. Aici este locul în care vreau să pun in aplicare soluțiile pe care le-am identificat pentru fiecare categorie de locuitori în parte. Pentru cei care mă cunosc mai bine, acest anunț probabil nu este unul surprinzător. Asta pentru că sunt implicată de câțiva ani buni în proiecte care țin de educație, antreprenoriat și inițiative civice.

Sunt facilitator in cadrul echipei Leadder din Octombrie 2016 unde am obținut câteva acreditări internaționale de training și facilitare pentru Leadership Management International, pentru Fish!Philosophi și pentru Becoming Your Best. Toate acestea pot să fie pentru tine niște nume pompoase sau niște nume fără sens. Adevărata valoare a lor pentru orașul nostru vine din aplicarea în Administrația Publică a unor principii simple care o să ajungă să aibă efect asupra fiecărei persoană în parte. 

În toți acești ani de interacțiune cu mediul privat de afaceri și cu diferite ONG uri am realizat că pur și simplu anumite lucruri nu se pot schimba fără o implicare activă a fiecăruia dintre noi.
În munca pe care am depus-o până acum mi-am dat seama că educația este esențială ca să ajungem la obiectivele comune. 

Sunt la începutul unul drum lung, asumat, care o să vină cu multe provocări și învățături.

Andreea Bibiș - candidat PPU pentru Consiliul Local

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate