fbpx

 
 
Scrie un comentariu

alexandru cordos psd

Deși în cazul consilierului județean Alin Popoviciu emiterea Ordinului privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean în Consiliul Județean Cluj s-a petrecut rapid, pentru consilierii locali procedura se pare că este mai anevoioasă.

În 14.09.2020 Organizația Județeană Cluj a Partidului Social Democrat a primit o solicitare scrisă din partea Prefectului pentru aducerea unor probe doveditoare a depunerii candidaturii din partea altui partid pentru consilierii locali în cauză.

Am trimis Prefecturii probele solicitate miercuri, 16.09.2020, respectiv Lista centralizată a tuturor candidaților la alegerile administrației publice locale din anul 2020, preluată de pe site-ul BEC. Până la ora transmiterii acestui comunicat, aceste ordine nu au fost emise. Probabil încă se mai analizează evidențele…

Alexandru Cordoș, Președintele PSD Cluj, afirmă: “Solicit Prefectului emiterea ordinelor de încetare a mandatelor de consilieri pentru aleșii locali traseiști. Probele suplimentare sunt evidențe cunoscute și nu există o explicație rațională pentru această întârziere în respectarea și aplicarea legii. În spiritul respectului față de cetățeni, aceste mandate trebuie emise cu celeritate. Traseismul politic trebuie sancționat!”

Biroul de presă PSD Cluj

Produs de SC Geflo Media SRL, la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21200019.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate